Skeltoften 34, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Charmerende étplansvilla med 3 terrasser og unik beliggenhed

Boligtype Villa

Boligareal 174 m²

Grundareal 702 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1972/1981

Adresse

Skeltoften 34, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2114
  • Boligareal 174 m²
  • Grundareal 702 m²
  • Etager 1

Charmerende étplansvilla med 3 terrasser og unik beliggenhed

Hygge, kvalitetstid og plads. Hvis I drømmer om en bolig, hvor I har plads til at dyrke familielivet og ro til at dyrke jer selv, så fortjener denne villa i Beder absolut at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af at fremvise Skeltoften 34 for jer.

På en lukket villavej i Beder finder I denne 174 m2 store étplansvilla. Med sine gennemgående lyse indtryk byder boligen på en indbydende ro gennem bryggers, de 4 værelser, badeværelset, det åbne køkkenalrum og stuen. Boligen har en god planløsning, hvor køkkenalrummet og stuen optræder som boligens hjerterum, da de er i åben forlængelse af hinanden. Køkkenet er et Boform køkken. Boligens 4 værelser er placeret på hver side af køkkenalrummet, hvilket giver mulighed for at lave en voksen og en børneafdeling i hjemmet.

Boligen har en arkitekttegnet tilbygning, der ligger i et nedsænket niveau til køkkenalrummet. Tilbygningen fungerer som stue og har varme i klinkegulvet, som byder op til afslapning og hygge efter en lang dag. Den har et godt lysindfald fra det store vinduesparti, hvor der herfra er udgang til boligens tre terrasser. Med hele tre terrasser får I god plads til at arrangere fx loungeområde og grillplads. Terrasserne er placeret rundt om boligen, og I kan dermed nyde godt af solens stråler til både morgenkaffen og aftensmaden.

I forbindelse med boligen ligger Beders stisystem. Herfra er der kort til indkøb i form af SuperBrugsen og Netto, mens det kun kræver en gåtur på 8 min. at nå hen til den lokale skole eller 10 min. til letbanestoppet. Hvad end I bader om sommeren eller vinteren, har I kun 5 km. til vandet, hvor I kan nyde Mariendal Strand. I Beder bliver I en del af et hyggeligt nærmiljø og et livligt foreningsliv, hvor I finder både fitness, bibliotek, idrætshal og lokale spisesteder.

Villaens have er nem at vedligeholde og ligger ugeneret med en tæt hæk ud til et grønt område. Derudover har boligen en stor indkørsel med plads til flere biler, hvor der også er en garage med elektrisk port. I forbindelse med garagen er der et redskabsrum med en dør ud til haven.

Endvidere byder boligen på et rummeligt bryggers med god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler.

Denne villa er for jer, som ønsker at få et hyggeligt hjem, hvor der er plads til hygge, kort til natur og et livligt nærmiljø. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at fremvise Skeltoften 34 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 74 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere