Fløjstrupvej 33, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Familievilla på eftertragtet beliggenhed

Boligtype Villa

Boligareal 136 m²

Grundareal 725 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1980

Adresse

Fløjstrupvej 33, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2155
  • Boligareal 136 m²
  • Grundareal 725 m²
  • Etager 1

Familievilla på eftertragtet beliggenhed

På et hyggeligt villakvarter i Malling, udbydes nu denne velholdte familievilla. Her har I plads til hele familien, mens I har kort til alle hverdagens gøremål. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Fløjstrupvej 33 for jer.

Villaen blev opført i 1980 og byder på 136 kvm. Siden opførelse er der lavet løbende vedligeholdelse og boligens vinduer og døre er blevet skiftet.

Køkkenet er et samtalekøkken og der er god skabs- og bordplads, der indbyder til nærvær under hverdagens madtrylleri. I køkkenalrummet har I plads til spisebordssættet, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. Stuen inviterer lys og liv ind gennem sine store vinduer, der skaber en afslappende stemning og lyst til at slappe af efter en lang dag. Fra stuen har I udgang til boligens sydvestvendte terrasse, hvor I kan nyde solen og tænde op under grillen. Terrassen ligger ud til den velholdte have, den store plæne indbyder til boldspil og leg.

Boligen byder på tre værelser, der alle har et naturligt lysindfald fra sine vinduer, mens de har gode indretningsmuligheder. I boligen findes der ét gæstetoilet samt et stort badeværelse med separat bruseniche.

Endvidere finder I også et rummeligt bryggers, hvor I har god opbevaringsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Boligen har også en meget flot carport med et værksted i forlængelse.

Villaen ligger i roligt kvarter, hvor I er tæt ved både legeplads, naturområde med sø og mindre skov. I har også kort afstand til de naturrige omgivelser ved Ajstrup Strand og Vilhelmsborg Skoven, mens dagsinstitutioner og Malling Skole ligger under 1 kilometer fra huset. Malling har desuden eget letbanestop, og gode dagligvarebutikker samt biograf. Fra hjemmet har I 20 minutter i bil til Aarhus C.

Denne bolig er for jer, der ønsker en indflytningsklar bolig, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg, mens I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Fløjstrupvej 33 i Malling for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 270 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 139 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 415 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere