Hjortevej 51, 8382 Hinnerup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Stor villa i Søften med flot have – mulighed for separat forældre- og teenageafdeling.

Boligtype Villa

Boligareal 216 m²

Grundareal 909 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke D

Opført/Ombygget 1971/1987

Adresse

Hjortevej 51, 8382 Hinnerup

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2242
  • Boligareal 216 m²
  • Grundareal 909 m²
  • Garageareal 41 m²
  • Etager 2

Stor villa i Søften med flot have – mulighed for separat forældre- og teenageafdeling.

Drømmer I om en villa, hvor det er muligt at sætte sit eget præg, og hvor der er masser af plads til jeres store familie? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Hjortevej 51 i Søften for jer.

Søften er en dejlig by under stor udvikling tæt på Aarhus, Hinnerup og Hadsten. Her finder I en god skole op til 9.klasse, dagtilbud, forsamlingshus, dejlige grønne områder og en god Rema 1000. Søften er delvist vokset sammen med Hinnerup, der rummer flere indkøbsmuligheder, bibliotek, togforbindelse, bager og svømmehal. Fra adressen har I en god og hurtig forbindelse, med bil, til E45 og Djurslandsmotorvejen og kridter i jernhesten kan I nemt cykle til Aarhus. Bussen (rute 200) ligger i ”baghaven” og kører hvert 15. min mod Aarhus i myldretiden. Stisystemer rundt i byen fragter familiens mindste sikkert til og fra venner og skole. Nærområdet er trygt og roligt og består af en blanding af børnefamilier, pensionister og par.

I træder ind boligens rummelige entré, hvor der er god plads til familiens overtøj og som fordeler et godt badeværelse med bruseniche, to gode værelser og leder jer videre ind i et skønt og stort køkken/alrum/stue, der inviterer til socialt samvær og hygge foran brændeovnen. Et naturligt samlingssted for familie, venner og de oplagte rammer til familiesammenkomster, hvor der er plads til at slå et langbord op.

1.salen er oplagt som teenageafdeling, der rummer 2 store værelser med udsigt over det vestlige Søften fra altanen, et stort badeværelse med badekar og en god stue/multirum, studio eller hvad man drømmer om. Her kan børnene boltre sig delvist uforstyrret, hvilket for de fleste teenagere er den oplagte oase.

Haven er et kapitel for sig selv og har en god størrelse, hvor hele familien kan gå på opdagelse i små hyggekroge, havedam og blomster/buske. børnene Den vestlige og ugenerede terrasse ligger op til lune sommeraftener, hvor der hygges med grillen, mens børnene leger på den store plæne. Endvidere findes der en lukket garage med fjernbetjent port og et godt værksted, hvor man kan arbejde med sine hobbies, der kræver en skrue og lidt plads.

Denne flotte villa er for jer, der ønsker et hjem, hvor der er god plads til jeres familie, hvor nærområdet er trygt og roligt, og hvor det er muligt at sætte jeres eget personlige præg. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 164 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 117 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Hinnerup

fodboldbane i Hinnerupcentrum i HinnerupHinnerup stationhaldum-hinnerup-skolehinnerup soehinnerup badet

Hinnerup er byen med masser af liv og nyudvikling – lige til børnefamilien. Byen har en velfungerende midtby med butikker – Bog og Ide, bank, Matas og Superbrugsen.

Hinnerup har gode skoler, børnehaver, dagplejeinstitutioner og tilbud om sportsaktiviteter. Julegaden med julelys på Fredensgade er Hinnerups mest populære attraktion i julen.

Det er en perfekt og familievenlig by, med indkøb, skole, daginstitution, apotek etc. Tag toget fra Hinnerup station og vær i Aarhus 16 minutter efter eller tag bussen til Aarhus.

Søften

soeften-stisystemRema 1000 SøftenSøften fodboldbanePræstemarkskolen i SøftenTennis baner i Søftensoeften skole

Søften er en fantastisk by ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder ind til Aarhus med bus og ca. 4 km ind til togstationen i Hinnerup og til lidt flere butikker uden at skulle helt ind til Aarhus.

Søften er i rivende udvikling med nyere områder for mere bebyggelse til børnefamilier eller andre, der ønsker en lidt mere stille hverdag. Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Er Søften byen, du er interesseret i, så kan byen tilbyde skole, daginstitution, indkøb, naturområder og aktivt lokalmiljø med diverse sommerfester osv.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere