Mustrupvej 111, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 147 m²

Grundareal 175 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 2008

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Mustrupvej 111, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.499.000 kr.
  • Udbetaling 175.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.495 kr.
  • Sagsnummer 2315
  • Boligareal 147 m²
  • Grundareal 175 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Enderækkehus på Mustrupvej

Nu har du muligheden for at købe et arkitekttegnet rækkehus fra Friis & Moltke, og endda et enderækkehus som sjældent er til salg. Sidst men ikke mindst så er det placeret i det populære Mårslet. Her har man tæt til alt lige fra skole, indkøb, offentlig transport og skøn natur. 
 
Boligerne er opført i 2008 så du får her en indflytningsklar bolig, så den travle familie hurtig kan komme på plads og nyde tilværelsen med de andre børnefamilier på vejen. Mårslet er kendt for sine flotte omgivelser samtidigt med at det er nemt at komme til Aarhus. Det kan være med bus, letbane eller i bil hvor Aarhus kan nås på få minutter. Med den nye Giber Ringvej er man hurtig på motorvejsnettet og rundt i landet.  
 
Der er gjort nogle rigtige gode tanker om opførelsen af denne bolig. Til boligen hører en carport, hvor du tørfodet kan tilgå husets entré. Udover en hyggelig have har man også en lille terrasse på boligens forside, hvor man kan sidde og nyde solen. I entréen er der bryggers samt gæste wc inden du bliver mødt af det store køkken/alrum som i åben forbindelse med stuen skaber et fantastisk rum med plads til hele familien. Mellem stue og køkken/alrum er der trappe op til en rigtig god 1. sal. Her får man et fantastisk lys fra ovenlysvinduerne og her finder man nogle gode værelser og et stort badeværelse.  
 
Ønsker du at få en fremvisning af denne skønne bolig så kontakt Aarhus Mæglerne

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 154 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.075.000 kr.

Boligareal 72 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.898.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 112 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 129 m²

Åbent hus Søndag d. 08/10 kl. 10:15 - 10:45

Type Rækkehus

Kontantpris 2.699.000 kr.

Boligareal 115 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere