Elgårdsminde 165, 8382 Hinnerup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Kvalitets enderækkehus i Søften med udsigt til grønne områder

Boligtype Rækkehus

Boligareal 128 m²

Grundareal 178 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Elgårdsminde 165, 8382 Hinnerup

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2374
  • Boligareal 128 m²
  • Grundareal 178 m²
  • Etager 2

Kvalitets enderækkehus i Søften med udsigt til grønne områder

Drømmer I om et hus, som ligger som den allerbedste i området og for enden af rækken? Og samtidig, hvor der er et minimum af vedligehold, og hvor der er kræset for kvaliteten? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Elgårdsminde 165 i Søften for jer.

Dette flotte rækkehus har en enormt god udsigt, og her er der valgt en masse ekstra til under opførslen. Boligen er for jer, der ønsker et trygt og roligt nærområde, og som stadig ønsker at være tæt på Aarhus.

Søften er en dejlig by under stor udvikling tæt på Aarhus, Hinnerup og Hadsten. Her er der en rigtig god skole, dagtilbud, forsamlingshus, dejlige grønne områder og en masse indkøbsmuligheder. Søften er delvist vokset sammen med Hinnerup, der rummer flere indkøbsmuligheder, bibliotek, togforbindelse, bager og svømmehal. Fra adressen har I en god og hurtig forbindelse med bil, til E45 og Djurslandsmotorvejen og kridter I jernhesten kan I nemt cykle til Aarhus. Stisystemer rundt i byen fragter jer sikkert rundt. Nærområdet er trygt og roligt og består af en blanding af børnefamilier, modne par, pensionister.

Når I træder ind boligen vil I straks fornemme det skønne lysindfald, der er gennemgående for hele rækkehuset. Det store kombinerede køkken/alrum inviterer naturligt til samvær for både venner og familie, hvad enten det er over aftensmaden, lektierne eller fra sofaen. Det rummelige leverum og hele stueplanet er belagt med smukke trægulve, der unikt indrammer det lyse og moderne køkken med masser af ekstra plads og smarte detaljer – alt i kvalitets hvidevarer. Der er fra alrummet direkte udgang til terrasser og haven, der i sommermånederne bliver en naturlig forlængelse af stuen. Det gør det muligt at nyde lange solrige dage om det er til grill med familie og venner eller om det er morgenkaffen, der skal nydes i et solstrejf. Endvidere er der masser af plads til jakker i entréen samt et flot gæstetoilet.

Alle materialer er gennemgående, og der er en god rød tråd i boligen. Huset har som det eneste en flot special lavet carport, samt udtræk til elbil. Da det er en enderække, så er der vinduer i gavlen, som giver endnu mere lys ind i boligen.

Tager I turen videre op til 1. salen bliver I mødt af rummeligt repos, 2 gode børneværelser – det ene med udgang til husets altan, hvor der er et flot kig ud mod grønne vidder og det rolige nabolag. Herudover finder I et rummeligt soveværelse med direkte adgang til walk-in og adgang til altan. Elegant badeværelse med dobbelt brus, flot travertingulv og vaskefaciliteter. Over alt er boligen yderst velholdt og indflytningsklar.

Haven er hyggelig og med solkroge bag den bøgehækken. I haven er der plads til både leg og grill-hygge og der er fri adgang til legeplads, som er tæt ved huset. Til rækkehuset hører der også et isoleret redskabsskur, hvor det er muligt at have cykler, græsslåmaskine og overvintrende krukker.

Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 102 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 148 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Hinnerup

fodboldbane i Hinnerupcentrum i HinnerupHinnerup stationhaldum-hinnerup-skolehinnerup soehinnerup badet

Hinnerup er byen med masser af liv og nyudvikling – lige til børnefamilien. Byen har en velfungerende midtby med butikker – Bog og Ide, bank, Matas og Superbrugsen.

Hinnerup har gode skoler, børnehaver, dagplejeinstitutioner og tilbud om sportsaktiviteter. Julegaden med julelys på Fredensgade er Hinnerups mest populære attraktion i julen.

Det er en perfekt og familievenlig by, med indkøb, skole, dagsinstitution, apotek etc. Tag toget fra Hinnerup station og vær i Aarhus 16 minutter efter eller tag bussen til Aarhus.

Søften

soeften-stisystemRema 1000 SøftenSøften fodboldbanePræstemarkskolen i SøftenTennis baner i Søftensoeften skole

Søften er en fantastisk by ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder ind til Aarhus med bus, ca. 4 km ind til togstationen i Hinnerup og til lidt flere butikker uden at skulle helt ind til Aarhus.

Søften er i rivende udvikling med nyere områder for mere bebyggelse til børnefamilier eller andre, der ønsker en mere stille hverdag. Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Er Søften byen, du er interesseret i, så kan byen tilbyde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder og et aktivt lokalmiljø med diverse sommerfester osv.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere