Harald Jensens Plads 17, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn 3’er centralt i Aarhus – med to altaner og grønt gårdmiljø

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 93 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1935

Adresse

Harald Jensens Plads 17, 2 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2535
  • Boligareal 93 m²

Skøn 3’er centralt i Aarhus – med to altaner og grønt gårdmiljø

Drømmer I om at bo midt inde i Aarhus og have alle byens muligheder i jeres ”baghave” - Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Harald Jensens Plads 17, 2.tv. for Jer. Har får I en flot højloftet lejlighed med to værelser, en stue samt et lyst og moderne køkken.

Nærområdet på Frederiksbjerg byder på indkøbscenter, daginstitutioner, skoler, læge, fitness og du er ikke mere end 5 min. fra midtbyens utallige cafeer og kulturelletilbud. Banegården, motorvejsnettet og bussen er i kort afstand af ejendommen og gør det nemt at komme til og fra Aarhus. Hopper I på cyklen er I ved flere af byens uddannelsessteder på 7min. Den stemningsfyldte Jægergårdsgade og Ingerslev Boulevard er begge et besøg værd.

I ankommer i en lang og rummelig entré, der på den ene side fordeler lejlighedens lyse køkken med kvalitets hårde hvidevarer og direkte udgang til lejlighedens, ene, af de i alt to altaner, hvor morgenkaffen kan nydes, et lyst badeværelse med bruseniche samt lejlighedens to gode værelser. Heraf er det ene værelse med den sidste altan og dejligt kig ud mod gården.

Endvidere finder I en rummelig og højloftet stue med stukloft og skønt lysindfald via de store vinduespartier. Rummeligheden er god og gør det nemt for Jer at indrette Jer med både en spise-og sofaafdeling, så der kan nydes en afslappende stund og geares ned.

Til lejligheden følger der et pænt gårdmiljø, hvor der er sol det meste af dagen, og hvor det er oplagt at grille og hygge med venner og familie.

Alt i alt en skøn lejlighed med en suveræn beliggenhed midt i Aarhus for Jer, der drømmer om at bo centralt i Aarhus, ønsker en rummelig lejlighed med en masse unikke detaljer og for jer, der sætter pris på et hjem, hvor der er plads til leve og vokse på. Har boligen vakt din interesse, så book i dag en fremvisning ved Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 54 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere