Kærgårdsparken 26, 8355 Solbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 121 m²

Grundareal 828 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1987

Adresse

Kærgårdsparken 26, 8355 Solbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.848.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.682 kr.
  • Sagsnummer 2536
  • Boligareal 121 m²
  • Grundareal 828 m²
  • Etager 1

Drømmer I om at bo i et trygt nærmiljø og være tæt på det hele? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Kærgårdsparken 26 for jer. I får en skøn beliggenhed midt i Solbjerg, hvor I i gåafstand via trygge stisystemer har daginstitutioner, skole, flere indkøbsmuligheder, boldbaner, skøn natur og Solbjerg Sø. Alt sammen med kun 15 min. i bil fra Aarhus og med en busforbindelse lige ude foran døren. Solbjerg er yderst attraktiv for børnefamilier, og udgør en stor del af nabolaget.

I træder ind i en rummelig entré, der fordeler boligens ene værelse samt et stort badeværelse med lyst inventar og bruseniche. Fra entreen kommer I ind i boligens rummelige stue. Her kan I nemt indrette jer med sofa- og spiseområde. Går I videre rundt i boligen finder i et dejligt køkken alrum, hvor I har direkte adgang til boligens store flisebelagte terrasse, der gør det nemt at tage aftensmaden med udenfor om sommeren. Endvidere finder I to store værelser og et godt bryggers, hvor der er plads til familiens vaskemaskine og tørretumbler samt en masse god opbevaringsplads.

Haven er nem at holde og byder på masse af godt græsareal, der inviterer til et godt spil fodbold familien imellem. Desuden hører der til boligen en stor carport og et skur.

Alt i alt er denne bolig for jer, der ønsker at være tæt på det hele, men som ikke vil gå på kompromis med beliggenheden eller kvadratmeterne. Her har I muligheden for at sætte jeres eget præg på en god planløsning. Har denne bolig vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os meget til at vise jer Kærgårdsparken 26 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solbjerg

solbjerg bageriRema 1000 i SolbjergSkole i Solbjergsolbjerg gyngersolbjergSolbjerg sø

Solbjerg er en lille by tæt på Tranbjerg. Der sker meget udvikling i Solbjerg, som gør den attraktiv for børnefamilier.

Med sine nemme forbindelser til Aarhus er Solbjerg en populær by ca. 18-19 km sydvest for Aarhus. Byen har gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Solbjerg er perfekt til familier eller par, der ikke vil for langt væk fra Aarhus, da byen har gode transportmulighed med bybus. Byen har skoler, dagsinstitution, svømmehal og skønne naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere