Ormslevvej 70A, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 49 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1997

Adresse

Ormslevvej 70A, 1 8260 Viby J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.348.000 kr.
  • Udbetaling 70.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.506 kr.
  • Sagsnummer 260000039
  • Boligareal 49 m²

Hyggelig 2 værelses i Viby J

Denne lejlighed er beliggende i Viby, et område med handlemuligheder, restauranter, tankstation og Vibycenteret inden for gåafstand. Derudover er lejligheden også tæt på Mega Syd, som byder på utallige indkøbsmuligheder i form af Power, Jysk, Bauhaus, Maxi Zoo og meget mere.
 
Lejligheden er rummelig og kvadratmeterne er godt udnyttede. Når man træder ind i, kommer man ind til en entré med et toilet på højre hånd. Hvis man forsætter videre, kommer man ind i køkkenet, med udsigt til stuen. Stue og soveværelse har et ekstremt godt lysindfald, fordi de er udstyret med store vinduespartier. 
 
Lejligheden har en lækker, stor terrasse med plads til grill og mulighed for at nyde solen på de varme sommeraftener. Desuden er rummeligt loftsrum.
 
Denne lejlighed byder på muligheden for at transportere sig via offentlig transport til Aarhus hovedbanegård på intet mindre end 10 minutter. Den er tæt på diverse gymnasiale uddannelser og videregående uddannelser i form af blandt andet erhvervsakademiet, som ligger lige ved siden af Mega Syd.
 
Dette er en virkelig lækker lejlighed, som passer både til den studerende og kæresteparret. Hvis dette lyder som noget for dig/jer, så kontakt os. Vi hos Aarhus Mæglerne vil glæde os til at vise den frem!

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 38 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 47 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 69 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 40 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 58 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere