Hæstvej 29, 8380 Trige – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Boliglandbrug

Boligareal 76 m²

Grundareal 69330 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke F

Opført/Ombygget 1929/1983

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Hæstvej 29, 8380 Trige

  • Ejendomstype Boliglandbrug
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Udbetaling 175.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.851 kr.
  • Sagsnummer 260000064
  • Boligareal 76 m²
  • Grundareal 69.330 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Velindrettet landejendom i rolige omgivelser

Leder I efter en ejendom, tæt på Aarhus, hvor man ikke skal genereres af byens larm, og samtidig har plads til at udfolde sig i grønne og idylliske omgivelser? Så kig med her.
 
Ejendommen har været i samme familie i de sidste 50 år og er placeret tre kilometer fra Trige, hvor man finder indkøbsmuligheder, skole og institutioner. Det tager 10 minutter at komme til Aarhus C, og offentlig transport er også en mulighed. Derudover går en skolebus lige foran døren, der kan fragte børnene frem og tilbage hver dag.
 
Ejendommen har syv hektar jord, seks hestebokse, stald og grønne arealer, hvilket giver utallige muligheder for at holde heste eller andre dyr, eller forpagte dele af jorden. Området er også fyldt med råvildt, der understreger den landlige placering.
 
Stuehusets planløsning er funktionel og byder på to stuer, hvoraf den største har egen udgang til en overdækket terrasse, hvor man kan grille og nyde tiden med venner og familie. Stueplan har også et køkken, en udestue og et toilet.
 
På 1. sal er der et badeværelse og tre værelser, hvoraf et er større end de andre. Alle værelser har egen indgang, hvilket respekterer privatlivet. Derudover har værelserne en fælles repos.
 
Lyder dette som noget for jer? Tøv ikke med at ringe til Aarhus Mæglerne, vi glæder os til at fremvise ejendommen for jer.

Lignende boliger

Trige

Bakkegårdsskolen i TrigeDagli Brugsen i TrigeTrige udendørsaktiviteterTrige naturBakkegårdsskolen i TrigeSkilt i Trige

Trige er byen til dig, der søger hyggelig idyl med masser af natur omkring dig. Byen er placeret lidt nord for Lisbjerg og har mange dejlige områder for børnefamilien og forældrene, hvor børnene er flyttet hjemmefra, samt til den ældre, der ikke vil til en større by, men ønsker at være tæt på familien.

Byen har gode stisystemer til skole, og små boligkvarterer tæt ved hinanden, så børnene nemt kan komme hen til hinanden uden at skulle på en større vej.

Byen er ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder i form af bus. Trige er et idyllisk område med god mulighed for natur tæt på. I Trige kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere