Kolt Østerparken 100, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 120 m²

Grundareal 123 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2013

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Kolt Østerparken 100, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.898.000 kr.
  • Udbetaling 145.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.511 kr.
  • Sagsnummer 260000104
  • Boligareal 120 m²
  • Grundareal 123 m²
Del denne bolig

Velindrettet enderækkehus med sydvendt terrasse og ideel placering i Kolt Østerparken

Velkommen til dette fine og velindrettede enderækkehus beliggende i det eftertragtede Kolt Østerparken i Hasselager. Denne bolig byder på en enestående kombination af moderne løsninger, rummelighed, naturligt lysindfald og optimal beliggenhed. Med en imponerende størrelse på 120 kvm byder dette rækkehus på masser af plads til hele familien. 
 
I stueetagen findes det store køkken-alrum som er hjertet i hjemmet og danner rum til hyggelige familiemiddage og festlige sammenkomster. Det er også her, at der er adgang til den store, private, sydvendte terrasse der ligger ideelt i forhold til aftensol i anledning af sommerens grillfester eller afslappede eftermiddage med en god bog. Stueetagen byder derudover på et velindrettet bryggers med masser af opbevaringsplads og vaskefaciliteter, samt et gæstetoilet. 
 
På husets 1. sal, findes der 4 rummelige værelser, der giver alle medlemmer af familien mulighed for at have deres eget personlige rum. De lyse og luftige værelser giver plads til både arbejde og hvile. Her finder man også husets store badeværelse der som resten af huset, er lavet i en moderne og enkel stil. 
 
Dette dejlige rækkehus ligger i et stille kvarter, på en lukket vej og giver nem adgang til grønne fællesarealer med en legeplads. Dette gør det til den perfekte bolig for børnefamilier, der ønsker et trygt og sikkert miljø, hvor børnene kan udforske og lege. Beliggenheden er en af de absolut bedste i området. Med nem adgang til offentlig transport, indkøbsmuligheder og daginstitutioner er dagligdagens rutiner lempelige og bekvemme. Desuden er der kort afstand til naturskønne områder, hvor man kan nyde gåture eller cykelture i smukke omgivelser.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 154 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.075.000 kr.

Boligareal 72 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 112 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 129 m²

Åbent hus Søndag d. 08/10 kl. 11:00 - 11:30

Type Rækkehus

Kontantpris 3.499.000 kr.

Boligareal 147 m²

Åbent hus Søndag d. 08/10 kl. 10:15 - 10:45

Type Rækkehus

Kontantpris 2.699.000 kr.

Boligareal 115 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hyggelige og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter fra Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager byder desuden på gode muligheder for sportsaktiviteter og naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere