Silkeborgvej 617, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 86 m²

Grundareal 790 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1934/2019

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Silkeborgvej 617, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.658 kr.
  • Sagsnummer 260000123
  • Boligareal 86 m²
  • Grundareal 790 m²
  • Kælderareal 86 m²
Del denne bolig

Totalrenoveret bolig i Gl. Brabrand

Denne fuldstændigt renoverede ejendom i Gl. Brabrand byder på 86 kvm i stueplan samt en lige så stor kælder med lyse rum og højt til loftet. Ejendommen har gennemgået en renovering fra kælder til kvist, med særligt fokus på moderne løsninger og store rum med masser af lys.
 
Stueetagen består af en åben planløsning med stort køkken/alrum og et nyere, moderne køkken med udgang til en hævet terrasse. Det hele hænger sammen med en fin stue. På stueetagen findes også et stort værelse med en fin walk-in-løsning samt et badeværelse.
 
Gulvene i køkkenet og på badeværelset er epoxygulve, der gør det nemt at holde rent. I det store alrum og i stuen er der trægulve i sildebensmønster. Der er gulvvarme i alle rum.
 
I underetagen er der ligeledes 86 kvm fordelt på 2 store rum og igen et stort flot badeværelse. Derudover finder I et stort bryggers med masser af plads. Underetagen har højt til loftet, og de store vinduer giver masser af lys. Underetagen har egen indgang.
 
Udenfor byder denne ejendom på en stor, velplejet have med flere hyggelige terrasser og uderum. Og ikke mindst en stor overdækket terrasse, der indbyder til mange hyggelige timer i aften sommersolen. 
 
Indenfor få minutters gang er der gode indkøbsmuligheder, adgang til 2 fine skovområder og adgang til Brabrandstien, der følger Brabrand sø med cykelsti helt ind til Aarhus C. Med kort afstand til skole og daginstitutioner samt et rigt kultur- og idrætsliv i Brabrand IF er Gl. Brabrand et sted med alt, hvad man har brug for.
 
Skulle der blive for stille i weekenden, så byder Silkeborgvej på gode busforbindelser til Aarhus C og hurtig tilkørsel til motorvejen.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.698.000 kr.

Boligareal 171 m²

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 168 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 140 m²

Type Villa

Kontantpris 4.198.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Villa

Kontantpris 5.698.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 213 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere