Hoffmannsvej 1, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 209 m²

Grundareal 695 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke C

Opført/Ombygget 1911/2015

Adresse

Hoffmannsvej 1, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.298.000 kr.
  • Udbetaling 265.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.745 kr.
  • Sagsnummer 260000129
  • Boligareal 209 m²
  • Grundareal 695 m²
  • Kælderareal 73 m²

Charmerende patriciervilla med plads til flere generationer og udsigt over Brabrand Sø

Med udsigt til Brabrand Bakkers smukke natur, kan I på Hoffmannsvej 1 i Brabrand drømme jer væk fra hverdagens gøremål. Den gule patriciervilla giver jer naturrige omgivelser, mens I samtidig kan nyde en placering, hvor I inden for kort gåafstand har adgang til både skole, daginstitution og indkøb, uden at skulle gå på kompromis med pladsen er der her plads til flere generationer under samme tag. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Hoffmannsvej 1 for jer.
 
Det gamle postmesterhus ved navn Lux, blev bygget i 1911 og sidenhen moderniseret i 2015, men med respekt for husets originale udtryk. Huset har mange smukke detaljer ude som inde, hvor den gule facade med rødt tegltag og nyere dannebrogsvinduer præger boligens ydre. Villaen byder på 209 kvm i tre etager, hvor I fx har mulighed for at bo to familier eller generationer sammen. Her finder I en stueetage med køkken og to stuer, mens 1. salen byder på tre værelser og et badeværelse. Underetagen er indrettet som en selvstændig lejlighed med køkken, badeværelse, stue, værelse og bryggers med mulighed for udlejning.
 
Villaen har lyset som et gennemgående tema, hvor de mange vinduespartier inviterer lyset ind på alle tre etager. Stueetagens store HTH-køkken er med træbordplade, vægklinker, lyse skabselementer og gulvvarme, mens en køkkenø danner centrum for hverdagens kogekunst. Fra køkkenet har I indgang til de to stuer. Stuerne byder på fine detaljer som stuk, trægulv samt en brændeovn, hvor en dobbeltdør skaber gennemgang, der åbner rummene op. Stuerne har et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier, hvilket skaber en indbydende og afslappende stemning i rummene.
 
Fra stueetagen fører den fine trætrappe op til 1. salen. Både de tre værelser og badeværelset prydes af fritlagte hanebånd, mens der fra det ene soveværelse er udgang til en altan, hvorfra I kan nyde den smukke solnedgang over den omkringliggende natur.
 
Underetagen/parterre blev opført i perioden 2014-16. Her finder I et moderne badeværelse med lyse fliser, separat bruseniche, toilet samt bidet. Køkkenet er med lyst flisegulv i tråd med toilettets stil samt hvide skabselementer og spiseplads. Fra køkkenet har I udgang til den vestvendte terrasse med plads til både havesæt og grill, hvorfra I kan nyde solnedgangen og udsynet over den nemme have.
 
Endvidere hører der til huset et opvarmet hobbyrum, som I fx kan bruge til kontor eller opbevaring.
 
Med villaens skønne beliggenhed har I foruden de naturrige omgivelser også hverdagens gøremål tæt på hjemmet. I har fx gåafstand til både Engdalskolen, dagsinstitution og indkøb i Netto. Få 100 meter fra hjemmet finder I også et busstoppested, hvorfra I kan komme til Aarhus C på 35 minutter, og hvis I tager bilen i stedet, tager det ca. 10 minutter. Hvis I en dag trænger til at trække i løbeskoene, byder Brabrand Sø og Skov på de perfekte omgivelser.
 
Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis villaen har vagt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Hoffmannsvej 1 i Brabrand for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 181 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 152 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere