Søndre Ringgade 83, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 64 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1938

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Søndre Ringgade 83, 1 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.898.000 kr.
  • Udbetaling 95.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.400 kr.
  • Sagsnummer 260000138
  • Boligareal 64 m²
Del denne bolig

Stor 2'er med udsigt og dobbet altan på dejlge Langenæs

Den store 2 værelses lejlighed på Langenæs i Aarhus C er en drøm for enhver lejlighedsjæger. Lejligheden er rummelig med højt til loftet og store vinduer, der giver masser af naturligt lysindfald og en fantastisk udsigt over byen. Den har desuden en altan begge sider af lejligheden, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller et glas vin i solen imens du nyder udsigten over Aarhus 
 
Lejligheden har en moderne og stilren indretning, der giver en følelse af ro og afslapning. De store værelser giver mulighed for masser af plads til både en hyggelig stue og et komfortabelt soveværelse med kontor- eller studieplads. Køkkenet er udstyret med moderne faciliteter og god skabsplads. 
 
Beliggenheden på Langenæs er attraktiv med kort afstand til både restauranter, butikker og offentlig transport. Storbyens puls er lige uden for døren, men der er også mulighed for at trække sig tilbage til lejlighedens rolige atmosfære. Alt i alt er denne lejlighed en ideel kombination af stilfuldt design og praktisk funktionalitet.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.898.000 kr.

Boligareal 51 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 60 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere