Beder Landevej 78, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 140 m²

Grundareal 1501 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1949

Adresse

Beder Landevej 78, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.700.000 kr.
  • Udbetaling 185.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.994 kr.
  • Sagsnummer 260000188
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 1.501 m²
  • Kælderareal 80 m²

Murermestervilla med sjæl og charme i attraktive Beder

Adressen er Beder Landevej, men her er man trukket væk fra vejen og ned i en skøn oase.
 
Det er med stor fornøjelse, at vi hos Aarhus Mæglerne kan fremvise denne flotte murermestervilla påBeder Landevej 78.
Den er for jer, der drømmer om en charmerende perle med flotte og unikke designdetaljer og en massesjæl. Beder er et skønt sted at bo og et eldorado for børnefamilier. I har stisystemer hele vejen rundt,så familien trygt kan færdes omkring.
 
Boligen er i tre plan, og I bliver taget imod i en skøn entré, hvor I med det samme oplever den godestemning med den flotte trappe, der fører op til 1. sal. Fra entréen er der adgang til boligens køkken/alrum, hvor der er god plads til den store familie oggæster. Fra køkken/alrummet er der udgang til en skøn træterrasse, hvor den store og opvoksede havekan nydes.
Videre fra køkken/alrummet er der en hyggelig stue, og igen et rum med masser af lys frade store vinduespartier.
 
1.salen er lys og rummelig. Den byder på 3 gode værelser samt et stort badeværelse. Kælderen er virkelig brugbar her på Beder Landevej 78. Her får man en høj kælder, som man næstenskulle tro var en del af boligarealet. Der er vaskerum, stort badeværelse, 2 disponible rum, som kanbruges til alverdens aktiviteter og løbende kan ændres efter familiens behov.
 
Til ejendommen hører en af de bedre haver til. Det er en stor grund, og der er godt med beplantninglige til at gå på opdagelse i. Dette er boligen til familien, som elsker en charmerende bolig med en tilhørende have, der kan skabeen masse hyggelige stunder.
 
Ring til Aarhus Mæglerne, hvis du ønsker en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere