Kantorparken 14, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 106 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1970

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Kantorparken 14, 3 th, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.398.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.044 kr.
  • Sagsnummer 260000208
  • Boligareal 106 m²
Del denne bolig

4 værelses med altan

Denne skønne 4-værelses ejerlejlighed passer perfekt til parret, singlen, der søger ekstra plads, den studerende, der gerne vil bo med værelseskammerater, senioreren, der vil nedgradere... og mange flere. De gode forhold og den gennemtænkte værelsesfordeling gør, at lejligheden henvender sig til et bredt publikum.
 
Lejligheden befinder sig på 3. sal, så der er ingen lejligheder ovenover. Det betyder, at der ikke er støjgener fra overboere, samtidig med at det giver en betagende udsigt fra den smukke altan. Lejligheden har nyere, store vinduer, der giver fantastisk lysindfald på alle tidspunkter af døgnet.
 
Når I åbner døren, venter der jer 116 velindrettede kvadratmeter fordelt på 4 værelser. Lejligheden byder på en stor entre, der giver adgang til lejlighedens stue/spisestue samt de første 2 af de 3 regulære værelser. Stuen er stor og rummer plads til både spisebord og stort sofaarrangement. Fra stuen er der direkte adgang til lejlighedens skønne sydvendte altan, som tilbyder dejlige eftermiddags- og aftensoltimer. De to værelser ligger med en fælles væg op mod hinanden. De tilbyder blandt andet muligheden for at lave ét større soveværelse eller mulighed for at udvide køkkenet, hvis man ønsker mere plads der.
 
Derfra kommer man ind i en ny gang, hvor der til højre er et fint køkken med plads til et spisebord. Køkkenet er i pæn stand og tilbyder god plads. I samme gang er der et badeværelse samt et mindre toilet. Det betyder altså, at lejligheden har to toiletter med mulighed for at slå dem sammen, hvis man i stedet ønsker et større badeværelse. For enden af denne gang, og med vindue ud mod altanen, ligger et stort soveværelse. Det byder på masser af plads til en stor dobbeltseng, et skrivebord og skabsopbevaring.
 
På denne skønne beliggenhed er I tæt på alt, hvad I har brug for i hverdagen. Den ligger op ad et supermarked, diverse spisesteder samt lige overfor gode busforbindelser til resten af Aarhus. Naturen er aldrig mere end en gåtur væk, med smukke Riis Skov samt Risskov Strandpark i nærheden.
 
Her bliver man samtidig en del af en veldrevet ejerforening med gode fællesfaciliteter, herunder motionsrum, hobbyrum, festlokale, gæsteværelse med mere.
 
Ring allerede i dag for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.898.000 kr.

Boligareal 51 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.898.000 kr.

Boligareal 64 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 60 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere