Frederiks Plads 16, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 60 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2017

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Frederiks Plads 16, 4 8, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 3.198.000 kr.
  • Udbetaling 160.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.153 kr.
  • Sagsnummer 260000209
  • Boligareal 60 m²
Del denne bolig

2 VÆRELSES MED ALTAN PÅ FREDERIKS PLADS

Nu har du endelig muligheden for at erhverve en lejlighed på Frederiks Plads på en høj etage. Her får du en bedre udsigt sammenlignet med de lavere etager og højere grad af privatliv på den fantatiske altan, hvor aftensolen kan nydes.
 
Frederiks Plads er blandt byens bedste beliggenheder. Til den ene side har du det populære Frederiksbjerg med gamle flotte ejendomme og den hyggelige Skanseparken få minutter fra lejligheden. Tæt på stemingen på Jægergårdsgade med gode spisesteder og gode specialbutikker. Trænger du til friskluft så tag cyklen til Tangkrogen og nyd udsigten udover Aarhus Bugten. Samtidig bor du selv i et nyere opført byggeri med elevator lige til døren.
 
Lejligheden er en godt indrettet 2 værelses, med køkken alrum og stue, med et dertilhørende værelse. Man kan fornemme at der er tænkt over materialevalget, og du får en gennemgående følelse af moderne stil med rene linjer, når du træder ind i entréen. I forlængelse af entréen finder du køkken alrummet / stuen. Køkkenet er i kvalitetsmaterialer og er fra invita, det blev installeret i 2017 hvor lejligheden blev opført. I køkken alrummet / stuen er der rigelig med plads til både sofa-arrangement samt spisebord. Fra stuen har du direkte adgang til lejlighedens rummelige altan. Samtidig giver det åbne køkken alrum, en fornemmelse af, at du kan være sammen med dit selskab, imens du står og udforsker køkkenets mange muligheder. 
 
I forlængelse af køkkenet finder du lejlighedens badeværelse. Det er et rummeligt og moderne badeværelse med dertilhørende vaskesøjle med vaskemaskine samt tørretumbler. Ved siden af stuen finder du lejlighedens soveværelse. Der er god med plads til en stor dobbeltseng, samt obevaringsplads i form af de fine indbyggede skabe. Fra soveværelset er der ligeledes direkte adgang til den fantastiske altan. Forestil dig morgenkaffen fra denne smukke 4. etage, der giver udsigt ud over smilets by. 
 
Det her, er en lækker lejlighed på en af centrums bedste belliggenheder. Ring allerede i dag, for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.898.000 kr.

Boligareal 51 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.898.000 kr.

Boligareal 64 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere