Augustenborggade 25J, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 80 m²

Grundareal 8908 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke B

Opført/Ombygget 1965

Adresse

Augustenborggade 25J, 2 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 598.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.272 kr.
  • Sagsnummer 260000210
  • Boligareal 80 m²
  • Grundareal 8.908 m²

2 værelses andelsbolig på Langenæs

Velkommen til drømmen om et behageligt og bekymringsfrit liv i denne andelsbolig på Langenæs! Beliggenheden på Langenæs er intet mindre end fantastisk. Du vil opleve den perfekte balance mellem ro og nærhed til alle bekvemmeligheder. Andelsboligen er designet til at imødekomme dine behov og skabe en oase af komfort og bekvemmelighed for seniorer. Du har midtbyens café- og kulturliv et stenkast fra adressen. Endvidere har du vandet, Marselisskoven og indkøb i dit nærområde. Særligt for ejendommen er, at du finder eget fitness, købmand, værksted, udestue, petanque bane og restaurant, der kan lave dig dagens ret. Nemmere bliver det ikke. Endvidere har du som beboer her i ejendommen ”Den selvejende boliginstutition Langenæshus” adgang til festlokale, bibliotek, vaskeri og mange flere muligheder.
 
Andelsboligen kalder på afslapning og trivsel. Den byder på et rummeligt soveværelse med et elegant walk-in closet, der er perfekt til opbevaring af dit tøj og tilbehør. Der er rigelig plads til at skabe din egen personlige stil. Den lyse og rummelige stue er ideel til både afslapning og nærvær. Uanset om du ønsker at samle familie omkring et hyggeligt sofaarrangement eller nyde en lækker middag ved spisebordet, er der rideligt af plads til alle dine behov. Stilhed og frisk luft er lige uden for din stuedør. Med en elegant skydedør åbner stuen op til en charmerende altan, der giver dig mulighed for at nyde solens stråler og den fantastiske udsigt. 
 
Andelboligen og foreningen er designet til at skabe et trygt og fredeligt miljø. For at sikre en harmonisk atmosfære er der indført en minimumsalder på 40 år for beboerne. Dette giver dig mulighed for at nyde selskabet med ligesindede naboer og skabe en fællesskabsfølelse, der er unik for vores boligområde.
 
Kom og oplev den skønne atmosfære og de fantastiske faciliteter i vores andelsbolig. Med elevator i opgangen og skønne fællesarealer er der altid mulighed for at slappe af og nyde livet uden besvær. Grib chancen for at bo i denne smukke andelsbolig, der har alt, hvad du behøver for at leve komfortabelt og harmonisk.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere