Kristiansgårdsvej 5B, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus med ejerlejlighedsstatus

Boligareal 72 m²

Grundareal 1268 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1928/1988

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Kristiansgårdsvej 5B, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus med ejerlejlighedsstatus
  • Kontantpris 1.698.000 kr.
  • Udbetaling 85.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.170 kr.
  • Sagsnummer 260000211
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 1.268 m²
Del denne bolig

Velkommen til Kristiansgårdsvej 5B – din drømmebolig venter!

Denne nyrenoverede perle på 72 m2 byder på det ideelle hjem, hvor komfort møder moderne stil.
 
Med 2 rummelige værelser, en hyggelig stue, køkken-alrum, badeværelse og bryggers/disponibelt rum, har du alt hvad hjertet begærer.Boligen stråler af kvalitet med vinduer fra 2018, og den imponerende fælles have og nyanlagte terrasse giver dig mulighed for at nyde naturen og frisk luft lige uden for din dør. Her får du ikke kun et hjem, men også et fællesskab med en velfungerende ejerforening.
 
Træd ind i det åbne og indbydende moderne køkken-alrum, hvor du straks bliver mødt af en følelse af rummelighed og lys. Det stilfulde køkken er udskiftet i 2023 og fremstår med et elegant design og har rigelig plads til madlavning. Forestil dig hyggelige middage med venner og familie rundt om spisebordet. I det åbne køkken-alrum er der rigelig plads til et hyggeligt sofaarrangement, perfekt til afslapning eller sociale sammenkomster, mens maden tilberedes.
 
Hele huset er udstyret med elegante gulve, som er lagt i 2023. 
 
På første sal finder du to rummelige soveværelser, begge med masser af plads til både seng og skabsplads. Her er der rig mulighed for at skabe dit eget private fristed, hvor du kan trække dig tilbage og nyde roen.
 
På første sal finder du også badeværelse, som er renoveret i 2023, og fremstår topmoderne og meget indbydende. 
 
For bilejere er der rigelig med gratis parkeringspladser tilknyttet ejerforeningen, og med den nye Giber Ringvej inden for rækkevidde er det nemt at komme rundt i området.
 
Beliggenheden tæt på letbanen gør det også bekvemt at udforske byen og omegnen.
 
Den gode skole i nærheden gør dette til det perfekte hjem for børnefamilier, og den private have og skur giver mulighed for at skabe dine egne hyggelige oaser.
 
Tag det næste skridt mod dit drømmehjem – kontakt os nu og book en fremvisning. Kristiansgårdsvej 5B venter på at byde dig velkommen hjem!

Lignende boliger

Type Rækkehus med ejerlejlighedsstatus

Kontantpris 2.195.000 kr.

Boligareal 96 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere