Hørretvej 34B, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 140 m²

Grundareal 546 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 1990

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Hørretvej 34B, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.298.000 kr.
  • Udbetaling 165.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.862 kr.
  • Sagsnummer 260000213
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 546 m²
Del denne bolig

Super velindrettet villa midt i Mårslet

I smukke omgivelser i Mårslet finder du dette charmerende hus beliggende på Hørretvej 34B.
 
Huset byder på 3 rummelige værelser og 2 lyse badeværelser, som sikrer plads og komfort til hele familien.
 
Det praktiske bryggers med vaskefaciliteter gør hverdagen lettere, og giver dig plads til opbevaring og vask af tøj.
 
Køkken alrummet er hjertet i hjemmet og er perfekt til hyggelige stunder og fælles spisetid med familie og venner. Den åbne planløsning giver dig mulighed for at være sammen med dine gæster, mens du tilbereder lækre måltider. 
 
Stuen er lys og indbydende takket være de store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind. Trægulvets varme nuancer og de murede indervægge giver en autentisk og hyggelig atmosfære.
 
Udendørsarealerne er velanlagte og perfekte til udendørs aktiviteter og afslapning. Den rummelige have og terrasse er ideel til grillfester og sommerhygge med familie og venner. Her vil du nyde de lange sommeraftener og skabe minder for livet.
 
Huset blev opført i 1990 og har en tidløs og god stil, der holder sig aktuel. Klinkerne i alrummet tilføjer et moderne touch, mens trægulvene i stuen og værelserne skaber en varm og indbydende atmosfære.
 
Beliggenheden er fantastisk med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder som indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport. Samtidig er naturen tæt på, så du kan nyde skønne gåture i det grønne.
 
Hørretvej 34B er det perfekte hjem for dig, der søger en kombination af stilfuld indretning, moderne faciliteter og gode omgivelser.
 
Kontakt os og book en fremvisning i dag – dette hjem vil ikke være tilgængeligt længe!

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.698.000 kr.

Boligareal 171 m²

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 168 m²

Type Villa

Kontantpris 4.198.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Villa

Kontantpris 5.698.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 213 m²

Type Villa

Kontantpris 5.695.000 kr.

Boligareal 149 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere