Vestervang 27, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 67 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1985

Adresse

Vestervang 27, 5 mf, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.350.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.325 kr.
  • Sagsnummer 260000219
  • Boligareal 67 m²

Sublim udsigt i det eftertragtede Vestervang

Tæt ved det pulserende byliv i Aarhus C, finder I denne flotte toværelses lejlighed på 5. sal, hvor I får både Botanisk Have og Den Gamle By som naboer.
 
Den 67 m2 store lejlighed er en del af et arkitekttegnet byggeri af Friis og Moltke fra 1983, og gennemgik i 2018 en istandsættelse, hvor dele af det originale inventar blev bevaret, og nu danner charmerende detaljer i lejlighedens moderne udtryk.
 
Køkkenet med dets flotte, originale, sorte skifferfliser, fik i 2018 ny bordplade, vask og hårde hvidevarer. Samtidig blev skydedøren ud til køkkenet skjult i en væg for at skabe mere skabsplads.
 
Særligt for lejligheden er dens gode placering på 5. sal uden genboer, hvor I kan nyde den skønne, 180 graders udsigt over Aarhus, Botanisk Have, Marselisborgskovene samt Tunø og Samsø.
 
Boligen har et gennemgående lyst og luftigt udtryk, som man straks fornemmer, når man træder ind. Den rummelige entré med indbygget skab lyses naturligt op af køkkenets store, runde vindue gennem en lysning øverst i væggen mod køkkenet.
 
Stuen åbnes op af det store vinduesparti, som byder lys og liv ind i lejligheden og skaber en afslappende stemning. Fra stuen er der udgang til boligens sydvestvendte altan, hvor I kan nyde masser af sol og den smukke udsigt over Botanisk Have.
 
Boligens værelse er med indbygget skab, og der er god plads til at have både en stor seng og et skrivebord. Værelset fik samtidig nye vinduer i januar 2021.
 
Med lejlighedens skønne placering, er I lige ved bylivet i Aarhus C, mens I har ro til hverdagen i jeres egen hyggelige oase.
 
Omgivelserne til boligen består blandt andet af en park, legeplads, petanquebane samt stier, der fører direkte til Botanisk Have.
 
Fra lejligheden har I samtidig kort til indkøb og nem adgang til motorvejen.
 
Endvidere er der elevator samt en fungerende skralde skakt lige ved døren. Der hører ligeledes et kælderrum til lejligheden.
 
Denne skønne lejlighed er for jer, der ønsker en hverdag tæt på midtbyens glæder, mens I kan trække jer tilbage i skønne, afslappende omgivelser. Billederne er gode, men oplevelsen er bedre.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere