Norsmindevej 13, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 213 m²

Grundareal 1116 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1928/2003

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Norsmindevej 13, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.298.000 kr.
  • Udbetaling 265.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.038 kr.
  • Sagsnummer 260000240
  • Boligareal 213 m²
  • Grundareal 1.116 m²
  • Kælderareal 30 m²
Del denne bolig

Attraktiv villa tæt på strand og Malling by

Drømmer du om at bo midt i den flotte natur i idylliske omgivelser, så har du muligheden her.
Selvom strand, skov og natur er nøgleordene, så har du stadigvæk nem adgang til Aarhus.Derudover er der kun få meter fra boligen en cykelsti som går helt ind til Malling.Vi udbyder nu en helt fantastisk to-plansvilla, hvor der er plads til hele familien, og samtidig byder på en utrolig attraktiv beliggenhed. Fra boligen er der kun et par km til både Mariendal Strand og Ajstrup Strand. Man har ligeledes kun ca. 2 km. til Malling by, hvor der er indkøbsmuligheder, Letbane, institutioner m.v.
Det er et yderst hyggeligt område, hvor der er udsigt ud over områdets marker, og samtidig er der rig mulighed for at tage på lange gå- eller cykelture i områdets grønne arealer.
 
 Indretning: Fra entréen har man adgang til husets to afdelinger - køkken/alrum og værelsesafdelingen. I køkken/alrummet, er der plads til både madlavningen og hyggen for hele familien. I værelsesafdelingen finder vi 3 af de 4 værelser, som huset rummer. Ligeledes er der også et rigtig flot bryggers og bad i stueetagen. På førsteetagen finder vi husets største rum, hvor der både kan være plads til fordybelse, kontor, leg m.v. Der er ligeledes en altan tilknyttet rummet. Herfra kan man nyde morgen/formiddagssolen samt den gode udsigt udover markerne og husets have. På førsteetagen finder vi også husets sidste sove- og badeværelse.  
 
Her får man virkelig det hele, 213 m2 bolig, stor grund, nem adgang til Aarhus og E45, samtidig med med boligen er placeret i et meget naturskønt område. 
 
Ønsker du fremvisning af denne bolig så kontakt Aarhus Mæglerne.
 
OBS OBS OBS: Den nye ejendomsvurdering på denne bolig er tilfredsstillende

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.698.000 kr.

Boligareal 171 m²

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 168 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 140 m²

Type Villa

Kontantpris 4.198.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Villa

Kontantpris 5.698.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 5.695.000 kr.

Boligareal 149 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere