Engskovgård 126, 8541 Skødstrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 115 m²

Grundareal 3946 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 2001

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Engskovgård 126, 8541 Skødstrup

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 1.095.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 6.484 kr.
  • Sagsnummer 260000311
  • Boligareal 115 m²
  • Grundareal 3.946 m²
Del denne bolig

Rummelig andelsbolig med 3 værelser i børnevenligt område

Her præsenterer vi en andelsbolig i to plan, som tilbyder alt, hvad du behøver for at leve et komfortabelt og trygt liv.
 
Denne charmerende boligs beliggenhed byder først og fremmest på praktiske faciliteter og institutioner, der gør din hverdag lettere. Du vil finde butikker inden for gåafstand, hvilket gør indkøb let og overskueligt, og samtidig kan du glæde dig over det lokale forenings- og kulturliv, som bringer fællesskabet i byen sammen og giver dig mulighed for at deltage i spændende aktiviteter og begivenheder. Derfor får du nem mulighed for at deltage i de spændende aktiviteter og begivenheder.
 
Når det bliver nødvendigt, så giver beliggenheden dig også muligheden for at komme nemt til og fra Aarhus’ hjerte. Her er det en køretur på 20 min. eller de fremragende bus- og letbaneforbindeler, som gør at du kan nyde alle de underholdningsmuligheder, som Aarhus byder på.
 
Selve boligen byder på en entre, hvorfra der er indgang til bryggerset, det første toilet m. bad samt til det rummelige køkken-alrum, hvor der rig mulighed for slappe af enten foran fjernsyn med en god serie eller også læse en bog. På første salen finder man boligens to værelser, hvor der er tilknyttet et toilet til det ene. Der er også et opholdsrum, hvor man har mulighed for at dyrke ens hobbyer eller blot ønsker et hjemmekontor.

Lignende boliger

Type Andelsbolig

Kontantpris 1.147.093 kr.

Boligareal 92 m²

Skødstrup

skoedstrup-skiltSkødstrup stationStrand ved SkødstrupSkødstrup skoleSkødstrup LægepraksisSkødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. Der er gode muligheder for at komme til Aarhus eller på motorvejen.

Skødstrup er i rivende udvikling med nye boligområder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og tog.

I Skødstrup kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere