Edelhoffvej 2A, 8462 Harlev J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 76 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1972/1982

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Edelhoffvej 2A, 1 tv, 8462 Harlev J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.395.000 kr.
  • Udbetaling 70.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.071 kr.
  • Sagsnummer 260000324
  • Boligareal 76 m²
Del denne bolig

Indbydende 3-værelses lejlighed i rolige Harlev

12 km. vest fra Aarhus ligger det rolige Harlev, hvor denne indbydende 3-værelses lejlighed med altan ligger og som absolut er et kig værd.
 
Med Harlev får du også en masse gode muligheder i forhold til hverdagens bekvemmeligheder. Her er der både indkøb, skole og offentlig transport tæt på. Med bybussen kørende 2 minutters gå gang fra lejligheden, har du fantastiske muligheder for at mærke det pulserende byliv i Aarhus. Kulturlivet i Harlev er absolut også i top med flere sportsinstitutioner af både fodbold og håndbold, ligesom Byparken bidrager til gode lange gåture i naturen.
 
Med lejligheden medfølger også et depotrum, som ligger ved siden af lejlighedskomplekset. Herudover er der også fælles vaskeri i komplekset.
 
Når du træder ind i lejligheden, så fornemmer du den rummelige størrelse med den dejlige spisestue/stue i åben forbindelse til køkkenet. Her kan sidde og nyde en god bog eller sætte en film på fjernsynet i rolige Harlev. Her bidrager de store vinduespartier også til et godt lysindfald.
 
Til lejligheden medfølger også to andre værelser, hvor der er etableret en hems på det ene af dem. Badeværelset er også af nyere tilstand, hvorfor komforten er i top.
 
Det er en lejlighed med omgivelser, som skal ses, hvorfor du kan kontakte os i Aarhus Mæglerne, såfremt I har spørgsmål eller ønsker en fremvisning.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.198.000 kr.

Boligareal 82 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.348.000 kr.

Boligareal 46 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.430.000 kr.

Boligareal 53 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Harlev

Harlev BibliotekNetto HarlevHarlevHarlevNæshøjskolenMeny Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser.

Byen har gode muligheder, hvis man ønsker at slå sig ned som familie. Der er mange naturskønne områder til gode ture på gåben eller på cykel.

Det er en charmerende landsby med et aktivt lokalmiljø. Der er gode busforbindelser fra Harlev til Aarhus, og ca. 20-25 minutter i bil ind til Aarhus. Du finder også skoler, indkøb, dagsinstitutioner, restauranter, og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere