Rundhøj Allé 94, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 112 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Rundhøj Allé 94, 2 th, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Udbetaling 100.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.237 kr.
  • Sagsnummer 260000334
  • Boligareal 112 m²
Del denne bolig

4-værelses lejlighed i Højbjerg med sydvendt altan

Vi byder dig velkommen til denne skønne lejlighed i Højbjerg med en sydvendt altan. Lejligheden er beliggende i Rundhøj-området, som er kendt for sine naturskønne omgivelser, herunder udsigt til grønne områder. Du kan nyde udsigten fra din sydvendte altan, som giver dig sollys hele dagen og mulighed for at nyde de lange sommeraftener.
 
Den fantastiske beliggenhed giver dig også kort afstand til Aarhus centrum, hvor du kan udforske gågaden og opleve de mange seværdigheder og kulturelle oplevelser, som byen har at byde på. Du er også tæt på dagligdagens bekvemmeligheder, såsom indkøbsmuligheder, børnehaver, skoler og meget mere.
 
Når du træder ind i lejligheden, møder du først et moderne badeværelse. Fortsætter du op ad gangen, træder du ind i det rummelige køkken, der byder på en fantastisk udsigt. Lejligheden har desuden tre gode og lyse værelser takket være de store vinduer.
 
Efter værelserne kommer du ind i stuen, som udgør hjertet i boligen. Her er der masser af plads til at samle familien omkring spisebordet til middag, eller du kan slappe af i sofaen med en god bog eller nyde en film på fjernsynet. Stuen modtager også naturligt lys gennem de store vinduer, hvilket giver rummet en luftig og rummelig atmosfære.
 
Alt i alt er denne lejlighed ideel for dig, der ønsker at bosætte dig uden for Aarhus i en rummelig og lys lejlighed med plads til hele familien.
 
Hvis du ønsker at se lejligheden eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 58 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.750.000 kr.

Boligareal 56 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.348.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.798.000 kr.

Boligareal 65 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 6 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere