Marselis Boulevard 69, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 65 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1933/2019

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Marselis Boulevard 69, 1 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.273 kr.
  • Sagsnummer 260000342
  • Boligareal 65 m²
Del denne bolig

Aarhus Mæglerne byder velkommen til denne skønne lejlighed

Med denne beliggenhed får I vand, skov og skøn natur til den ene side og til den anden side bylivet, med alt det har at byde på.
 
Lejligheden er både oplagt til delelejlighed samt til parret. Tre gode værelser, badeværelse samt et nyere køkken, der har en hyggelig stemning. Derudover har man råderet over et værelse i loftetagen. 
Parkeringsforholdene er særdeles gode, hvilket altid er en bonus i en travl hverdag. Lejligheden byder også på en vestvendt altan, der giver mulighed for at nyde frisk luft og solskin. Grønne områder omkring ejendommen skaber en behagelig atmosfære og giver mulighed for at slappe af og opleve naturen.
 
Ejendommen er tegnet af de anerkendte arkitekter Kay Fisker og CF Møller i 1933 og er et ægte stykke historie.
Den fantastiske beliggenhed og gode planløsning gør den perfekt til enhver type beboer - uanset om det er en single på udkig efter den ideelle bolig eller et par, der ønsker at nyde hinandens selskab.
 
Som en del af en veldrevet og sund forening kan du føle dig tryg ved, at din investering er i sikre hænder. Foreningen sørger for vedligeholdelse af fællesarealer og sikrer et godt naboskab.
Denne bolig er en sjælden chance, der ikke bør gå fra dig. Tag kontakt i dag for at få en fremvisning af denne fantastiske lejlighed og oplev selv alle de muligheder, den har at byde på.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 58 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.750.000 kr.

Boligareal 56 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.998.000 kr.

Boligareal 112 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.348.000 kr.

Boligareal 49 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere