Jægergårdsgade 114A, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 58 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 2004

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Jægergårdsgade 114A, st. tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.398.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.768 kr.
  • Sagsnummer 260000397
  • Boligareal 58 m²
  • Etager 4
Del denne bolig

Delevenlig 2-værelses lejlighed på attraktiv adresse

Træd ind i hjertet af Aarhus' mest fortryllende gade,  nemlig Jægergårdsgade, beliggende i det eftertragtede Frederikbjerg. Her emmer atmosfæren af liv, glæde og pulserende byliv. Hvor alt fra hyggelige caféer, skoler, indkøbsmuligheder og fitnesscentre ligger inden for en bekvem radius på blot 300 meter.
 
Når du træder gennem indgangen fra den rolige gård, bliver du mødt af denne 2-værelses lejlighed. Boligen er ideel for singler, par eller som en delevenlig/forældrekøb. Beliggende i en høj stuelejlighed, får du både nærhed til alle faciliteter og en privat atmosfære. Stuen åbner op mod den livlige H.N. Clausens Gade, mens soveværelset nyder udsigten til den fredelige baggård.
 
Lejligheden som er indrettet i 2004, fremstår stadig som et moderne og velplejet hjem. Ved indgangen mødes du af et lyst og moderne køkken, komplet med masser af opbevaringsplads og alle nødvendige hårde hvidevarer. Der er også plads til et spisebord, hvilket gør den ideel som en delevenlig lejlighed, da den rummer to gode værelser, placeret på hver sin side af køkkenet.
 
Lejligheden byder desuden et moderne badeværelse med separat bruseniche, samt egen vaskemaskine, hvilket gør turen ned i kælderen overflødig.
 
I kælderen venter fælles faciliteter såsom cykelrum, vaskerum og tørrerum. Der er også et tilhørende opbevaringsrum til lejligheden.
Træd ind i denne velindrettede bolig og oplev den uimodståelige kombination af moderne komfort og charmerende byliv, som kun Jægergårdsgade kan tilbyde.
 
Hvis denne lejlighed har fanget din interesse, så tøv ikke med at kontakte os på: 70 70 79 61.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.598.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.150.000 kr.

Boligareal 85 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere