Marselis Boulevard 28, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 85 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1959

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Marselis Boulevard 28, 14 4, 8000 Aarhus C

 • Ejendomstype Ejerlejlighed
 • Kontantpris 3.150.000 kr.
 • Udbetaling 160.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 3.481 kr.
 • Sagsnummer 260000414
 • Boligareal 85 m²
 • Etager 14
Del denne bolig

Eksklusiv 3-værelses lejlighed på Marselis Boulevard med en betagende udsigt!

Vi præsenterer stolt denne unikke bolig, beliggende på 14. sal og med en enestående panoramaudsigt, der strækker sig over Aarhusbugten mod øst samt Frederiksbjerg og Aarhus mod vest. Denne placering byder på det bedste af begge verdener med havets ro og byens puls inden for synsvidde.  
 
Højdepunkter:
Udsigt i særklasse: Oplev solopgange over Aarhusbugten og solnedgange bag Frederiksbjerg fra dit eget hjem. Den 14. sal giver dig en storslået udsigt, som sjældent findes andre steder.
 • Beliggenhed i topklasse: Tæt på Tangkrogen og Marselisborgskoven, får du muligheden for at nyde naturen, samtidig med at du har let adgang til byens faciliteter. En perfekt kombination af grønne omgivelser og byliv.

 • Arkitektonisk perle: Ejendommen, tegnet af det anerkendte arkitektfirma Friis og Moltke og opført i 1959, udstråler en tidløs elegance. Den kombinerer moderne komfort med historisk charme på smukkeste vis.

 • Velfungerende ejerforening: En solid og velfungerende ejerforening sikrer, at du kan nyde din bolig uden bekymringer. Fællesområder og faciliteter er i topstand, og der er et trygt og inkluderende fællesskab.
 • Gratis parkering: En ekstra bonus er muligheden for gratis parkering. Du behøver ikke bekymre dig om bilen – den har sin egen plads.   Denne 3-værelses lejlighed på Marselis Boulevard repræsenterer en sjælden mulighed for at bo på et sted, hvor komfort og luksus forenes med en unik beliggenhed. Tag skridtet og oplev selv, hvorfor denne bolig er noget helt specielt. Kontakt os for en fremvisning og lad drømmen om det perfekte hjem på Marselis Boulevard blive til virkelighed!  


Denne 3-værelses lejlighed på Marselis Boulevard repræsenterer en sjælden mulighed for at bo på et sted, hvor komfort og luksus forenes med en unik beliggenhed. Tag skridtet og oplev selv, hvorfor denne bolig er noget helt specielt. Kontakt os for en fremvisning og lad drømmen om det perfekte hjem på Marselis Boulevard blive til virkelighed!

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.598.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.375.000 kr.

Boligareal 49 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere