Majsvænget 42, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 123 m²

Grundareal 461 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1973

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Majsvænget 42, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.698.000 kr.
  • Udbetaling 135.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.443 kr.
  • Sagsnummer 260000486
  • Boligareal 123 m²
  • Grundareal 461 m²
  • Garageareal 23 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Velkommen til Majsvænget 42 i Malling

Her får du nu muligheden for at købe et af de populære rækkehuse, hvor du selv har mulighed for at sætte dit præg.Boligen er vel vedligeholdt og har en skøn have, så man kan nøjes med at renovere nogle småting, men man har også mulighed for at give boligen en større renovering.
 
Boligen henvender sig både til seniorer og børnefamilier. Boligen rummer gode værelser, bryggers, gæstetoilet, badeværelse, entré, køkken samt en stor stue. Derudover hører der en garage til boligen, som kan bruges til hobbyrum eller opbevaring.Så er du på jagt efter et rækkehus, hvor du stadigvæk har masser af privatliv i haven, så kan denne bolig være noget for dig.
 
Med dens beliggenhed midt i Malling er du tæt på skole, indkøb og områdets flotte natur.
 
Malling er godt forbundet med Aarhus via både busser og letbane og er smukt beliggende midt i naturen. Der er 4 km til Ajstrup badestrand og 6 km til Norsminde lystbådehavn med en hyggelig havn og skov i nærheden. Motorvejen kan nås på kun 10 minutter via den nye Giber Ringvej, hvilket gør denne placering perfekt for pendlere.Der har været betydelig udvikling i Malling; byen er vokset i takt med, at unge børnefamilier har forelsket sig i stedet, delvist på grund af den tætte forbindelse til Aarhus, men bestemt også på grund af de naturskønne omgivelser, der omgiver Malling. Hvis du nyder cykling, løb eller bare en rolig gåtur ved vandet, så har området de ideelle rammer.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 106 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere