Balskærvej 47, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 166 m²

Grundareal 723 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2016

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Balskærvej 47, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.898.000 kr.
  • Udbetaling 245.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.959 kr.
  • Sagsnummer 260000507
  • Boligareal 166 m²
  • Grundareal 723 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Villa på det populære Balskærvej

Malling, en by med sin egen unikke charme og dette kvarters fællesskab, er de perfekte rammer for børnefamilien. Boligen fra 2016 er med sin moderne indretning med mange gode detaljer lige det, manønsker som familie, og især skal bemærkes den opvoksede have, som kan være svær at finde i de nyere boligkvarterer.
I denne have får man flere hyggelige hjørner, med plads til gemmeleg og mulighed for bareat nyde solen. Terrassen, som er ekstra stor, åbner op til haven, der er en oase af grønt og liv. Højbedefyldt med krydderurter, jordbær og grøntsager samt bærbuske der bugner af sommerens søde bær. Frugttræer og blomster skifter karakter med årstiderne og skaber et naturskønt miljø. Drivhuset står klar til de mere eksotiske planter eller som en hyggelig vinterhave. Beliggende for enden af en stikvej med minimal trafik kan børnene frit lege og hygge sig med de andrebørn fra vejen. Lige uden for døren snor en af de mange stier sig, hvor du på gåben eller cykel kan komme rundt til byens faciliteter
Det gode naboskab er en af de største fordele ved at bo her. Huset er højtbeliggende og beskyttet af en støjvold mod Oddervej, der effektivt reducerer trafikstøjen.
 
Malling er ikke bare en forstad, men en by med sin helt egen identitet og ånd. Der er indkøbsmuligheder, skole og ikke mindst BMI, som er lokalområdets idrætsforening og ligger ligemellem Beder og Malling. Så kort sagt har Malling alt det, man skal bruge og mere til, for udover byfesten, som afholdes hvert år, har Malling endda sin egen festival.
 
Ring til Aarhus Mæglerne og bestil en fremvisning.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 6.298.000 kr.

Boligareal 195 m²

Type Villa

Kontantpris 7.298.000 kr.

Boligareal 109 m²

Type Villa

Kontantpris 5.198.000 kr.

Boligareal 210 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 237 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere