Jegstrupvænget 523, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 106 m²

Grundareal 337 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1972

Hent materiale

Adresse

Jegstrupvænget 523, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2644
  • Boligareal 106 m²
  • Grundareal 337 m²
  • Etager 1

Velkommen til et moderniseret, tidssvarende og indflytningsklart rækkehus. På en attraktiv beliggenhed i rolige omgivelser med dejlige grønne fællesarealer, legepladser mv., samt meget kort afstand til både, indkøb, offentlig transport, motorvejen, daginstitution og Tranbjergskolen.

Der bydes velkommen i en rummelig lys entre med garderobe og skabsplads. Herfra drages du ind til det store køkken alrum.

I køkken alrummet er et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Køkkenet er moderniseret med masser af skabs- og bordplads og fremstår samtidig rigtig flot. Her er installeret et stort gaskomfur med ovn af ekstra stor størrelse. Køkkenet er veldisponeret og har f.eks. sokkelskuffer og smarte hjørneskabe med god pladsudnyttelse.

Det store alrum og den tilhørende stue indbyder til hygge med familie og gæster. I stuen, hvor der er sofaarrangement, er der gulvvarme. Der er udgang til en solorienteret have med en dejlig stor og solrig overdækket terrasse. På den overdækkede terrasse er der installeret terrassevarmere, så arealet kan bruges en stor del af året.

Planløsningen i huset gør det endvidere muligt at have en voksen og børneafdeling med to værelser, hvor der til børneafdelingen kan lukkes af ind til køkken/alrummet og stuen.

Husets badeværelse er også moderniseret. Der er installeret rigtig god udluftning og ventilation i badeværelset.

Af praktiske rum indenfor kan der nævnes et godt bryggers, og udenfor er der både skur og carport.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt byens ejendomsmægler - Aarhus Mæglerne allerede i dag for en fremvisning.

Vi glæder os til at vise det frem.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 96 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 121 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 119 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 106 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg kan du finde skole, daginstitution, indkøb, aktivt lokalmiljø, naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere