Søndre Ringgade 61, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs
Ét værelses lejlighed på Langenæs

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 37 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke D

Opført/Ombygget 1938

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Søndre Ringgade 61, KL tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 965.000 kr.
  • Udbetaling 50.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.336 kr.
  • Sagsnummer 2674
  • Boligareal 37 m²
Del denne bolig

Ét værelses lejlighed på Langenæs

Drømmer du om at bo midt inde i Aarhus og have alle byens muligheder i din ”baghave”?

Har får du en flot ét værelses lejlighed i en høj kælder.

Nærområdet på Langenæs byder på indkøb og du er ikke mere end 5 min. fra midtbyens utallige cafeer og kulturelletilbud. Banegården, motorvejsnettet og bussen er i kort afstand af ejendommen og gør det nemt at komme til og fra Aarhus. Snupper du cyklen er du ved flere af byens uddannelsessteder på 7min.

Du har to indgange til lejligheden. Fra opgangen træder du ind i boligens køkken, der byder på komfur, køleskab og god skabsplads. Fra køkkenet kommer du ud i en mellemgang, der nemt kan indrettes som opbevaringssted eller fungere som et mindre kontor. Fra mellemgangen har du adgang til boligens badeværelse med bruseniche. Lejlighedens store værelse er rummelig og flot. Der kommer et dejligt lys ind fra det store vindue, og man kan nemt indrette sig med et kombineret værelse og stue ud i ét.

Alt i alt en skøn lejlighed med en suveræn beliggenhed midt i Aarhus, der er oplagt som forældrekøb, senior eller solo. Har boligen vakt din interesse, så book i dag en fremvisning ved Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere