Søvejen 18, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Spændende arkitekttegnet villa for den store familie – med unik udsigt til Solbjerg Sø

Boligtype Villa

Boligareal 253 m²

Grundareal 1014 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke D

Opført/Ombygget 1972/1984

Hent materiale

Adresse

Søvejen 18, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Sagsnummer 2676
  • Boligareal 253 m²
  • Grundareal 1.014 m²
  • Etager 2

Spændende arkitekttegnet villa for den store familie – med unik udsigt til Solbjerg Sø

Drømmer jeres familie om et hjem, hvor der er god plads til jer alle, og drømmer I om at flytte ud i naturens idylliske omgivelser? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne har fornøjelsen af at kunne fremvise jer Søvejen 18 i Blegind ved Hørning.

Blegind er et naturrigt område, hvor der med tiden er kommet flere nye udstykninger til Hørning bymidte, der blot ligger 3 km væk, hvor der yderst funktionelt er cykelsti hele vejen. Hørning er en by i konstant udvikling, og I finder flere indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og et godt foreningsliv, hvor idrætscenteret tiltrækker hele familien.

Infrastrukturen i Hørning er kanon, hvor tog, busser og motorvejstilkørselen let kan tage dig 16 km ind til Aarhus eller 10 km til Skanderborg. Perfekt for jer, der pendler til og fra arbejde og familie.

Her får I en arkitekttegnet villa med udsigt til Solbjerg Sø, hvor der er kræset for kvalitet og spændende design. Fra I ankommer til villaens brostens belagte indkørsel bliver I hurtigt imponeret over, hvor skarpt denne fuldmurede villa står. I bydes velkommen i en smuk højloftet hall med marmorbelagte gulve og trappe. Her er god plads til hele familiens overtøj i den integrerede garderobe. Den smukke marmorbelagte trappe leder jer op til villaens 1. Sal, der byder på et stort multirum og et stort værelse. Mulighederne er uendelige, hvad enten man ønsker at indrette sig med erhverv, kontor, bibliotek, teenage- eller voksenafdeling, stue, studio eller, hvad jeres behov er. Fra stuen er der udgang til en stor og skøn altan. Her er der den smukkeste udsigt til Solbjerg Sø samt den omkringliggende natur.

Tager I touren videre til stueplanet finder I boligens hjerterum, stuen. Her har I de perfekte rammer for jeres familie at hygge jer på og komme ned i gear. Glaskarnappen, hvor I har den smukke udsigt til Solbjerg Sø, samt den fuldmurede pejs med indsats er de helt store hyggespredere i rummet. Fra stuen har I udgang til villaens hyggelige syd-sydvestvendte terrasse, hvor sommerens solstråler kan nydes mens børnene leger i den private og delvis aflukkede have. Haven gemmer på mange skatte i form af blomsterbede og buske, men den største skat for store og små - er det flotte bålsted, der omkranses af store hasselnøddetræer.

Fra stuen har I et flot og stort køkken/alrum, hvor I finder nogle spændende detaljer såsom indbygget indendørsgrill og et landkøkken, der er i bedste landlig stil giver følelsen af idyl og kvalitet.

Endvidere finder I et bryggers, et badeværelse med bruseniche, to gode børneværelser, et forældresoveværelse med garderobe og tilhørende badeværelse med integreret badekar i samme flotte marmorbelægning som i hall’en – en lækker detalje, der vil værdsættes højt for en kræsen køber.

Her er altså en villa, der kan det hele for den store familie, eller for jer, der ønsker at bo midt i naturen, men som stadig ønsker at være tæt på byen. Har denne flotte indflytningsklare villa vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde og til at fremvise denne spændende villa for jer. Ring og book en fremvisning allerede i dag.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 158 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 138 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønnere områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere