Banevolden 16, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 108 m²

Grundareal 801 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1966

Adresse

Banevolden 16, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.628 kr.
  • Sagsnummer 2685
  • Boligareal 108 m²
  • Grundareal 801 m²
  • Etager 1

Malling er en dejlig by tæt på Aarhus og Skanderborg. Drømmer I om at bosætte jer i et dejligt lokalområde, hvor I har skole, gode daginstitutioner, flere indkøbsmuligheder, bibliotek, fitness, offentligt transport i form af bus og Letbanen og alt, hvad en familie har brug for til en hverdag, der fungerer problemfrit. Så se med her, hvor Aarhus Mæglerne er glade for at kunne vise jer Banevolden 16 frem.

Villaen ligger på en rolig gade og er omkranset af stisystemer, så hele familien trygt kan færdes omkring.

I træder ind boligens entré, der bringer Jer videre til en fordelingsgang med indbygget garderobeskab, der fordeler boligens øvrige rum i en suveræn planløsning. I får her 3 gode værelser, et badeværelse med bruseniche og et stort rummeligt bryggers, hvor der er masser af plads til familiens vaskemaskiner og opbevaring.

Endvidere får I et dejligt køkken, hvor der er et dejligt kig ud til gaden og som er i delvis åben forbindelse med boligens leverum, stuen. Vinkelstuen er rummelig og I kan let indrette jer med både spise- og sofaafdeling. De store panoramavinduer inviterer naturen indenfor og på de varme dage kan I nyde solens stråler via den direkte udgang til boligens dejlig fliseterrasse og flotte have.

Haven har mange fine detaljer at gå på opdagelse i, og der er plads til både at dyrke gulerødder, jordbær eller flotte sommerblomster, hvis man har lidt grønne fingre.

Til boligen hører der et stort værksted med og carport til én bil.

Denne bolig er for jer, der ønsker et dejligt lokalområde til jeres familie, men som stadig ønsker at være tæt på Aarhus, men også for jer, der ønsker at sætte jeres eget præg. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere