Skeltoften 65, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 168 m²

Grundareal 700 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1973/1990

Hent materiale

Adresse

Skeltoften 65, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2698
  • Boligareal 168 m²
  • Grundareal 700 m²
  • Etager 1

Her er en lys og god atmosfære, og i hjertet af huset ved køkken alrummet giver ovenlys vinduer og kigget ned til stuen samt området dig en helt speciel oplevelse. Her er virkelig skønt at opholde sig.

I 2012 er taget udskiftet, og de fleste vinduer/døre er skiftet i 2004 og de sidste i 2012. Køkkenet blev indsat i 2010 og har medvirket til at give huset et rigtig moderne look.

I 1990 er der til huset blevet tilbygget en stor stue, som virkelig er tænkt godt ind, således at beliggenheden op mod grønne og åbne arealer kommer i spil. Grunden er skrånende og derfor passer det super godt ind, at man træder et par trin ned til stuen, og derfra ligeledes kan komme ud i haven.

I en fordelingsgang er der 2 store værelser, badeværelse og bryggers. I den anden ende af huset er et forældresoveværelse samt badeværelse. En indretning der passer til mange moderne familier.

Fra køkken alrum er der udgang til en stor terrasse, og her er det stilheden og naturen der præger oplevelserne. Kigget til store flotte træer på den anden side af stien, samt åbenheden omkring ejendommen er super. Placeringen er i top.

Til ejendommen er en stor carport samt skur/værksted i rigtig god kvalitet.

Der er stisystem, der kan føre børn sikkert i skolen samt gode indkøbsmuligheder, Beder Torv, transportmuligheder er tæt på.

Vi glæder os enormt meget til at fremvise en flot bolig til jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 155 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 121 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere