Tingskovparken 33, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 196 m²

Grundareal 904 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2018

Adresse

Tingskovparken 33, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.598.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.240 kr.
  • Sagsnummer 2786
  • Boligareal 196 m²
  • Grundareal 904 m²
  • Garageareal 56 m²
  • Etager 1

Søger du en ekstraordinær familiebolig i Tranbjerg, så har Aarhus Mæglerne nu fået en yderst attraktiv villa til salg på Tingskovparken 33.

Tranbjerg er byen til dig, som gerne vil bo tæt på Aarhus’ mange fristelser, men samtidig ønsker rolige hverdags omgivelser. Byen har mange gode stisystemer og transportmuligheder. Du finder indkøb lige rundt om hjørnet, og yderligere byder byen på både skole, daginstitutioner, naturområder og aktivt lokalmiljø. Således en by der passer perfekt til den aktive børnefamilie.

Du kan glæde dig til en skøn boligoplevelse med et fantastisk lysindfald samt rummelige værelser og opholdsrum.

Når du træder indenfor, bliver du straks mødt af en åben atmosfære. Køkken-alrummet er stort, og har masser af arbejds- samt skabsplads. Du finder tilmed god plads til det store spisebord, der kan rumme mange gæster. Til køkkenet hører også et lille depotrum, hvor hylder gør det oplagt at opbevare maskiner eller endda indrette et vinlager. I åben forbindelse med køkkenet har du en hyggelig stue, som er utrolig indretningsvenlig, og har direkte udgang til en stenbelagt terrasse.

Du kan også glæde dig til to lækre kontorer – et åbent til børnene eller de hurtige opgaver, og et lukket til når man har brug for ro og fordybelse.

Til soveværelset hører et walk-in og et stort badeværelse med bruseniche og badekar – alt i lækre lyse materialer. De 3 resterende værelser i boligen ligger i modsatte ende, og er alle indretningsvenlige og rummelige. I denne ende finder du også husets andet badeværelse samt bryggers, hvorfra du kan tilgå bilen i den lukkede garage.

Udendørs er en stor have med masser af muligheder. Hvad enten du har grønne fingre, vil spille bold med børnene eller blot nyde en god bog på den lækre terrasse, kan behovene herfor dækkes.

Kunne du tænke dig at se en bolig, der sætter de perfekte rammer for familielivet, så ring til Aarhus Mæglerne og book din fremvisning.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere