Bymosevej 9, 8210 Aarhus V – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 136 m²

Grundareal 1000 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1974

Adresse

Bymosevej 9, 8210 Aarhus V

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.595.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.097 kr.
  • Sagsnummer 2787
  • Boligareal 136 m²
  • Grundareal 1.000 m²
  • Kælderareal 136 m²
  • Garageareal 21 m²
  • Etager 2

Denne indflytningsklare villa i Aarhus V er udført i gode materialer, og med hele 272 etagemeter får I rigeligt af spændende muligheder. Ovenikøbet følger en dejlig, ugeneret have og en beliggenhed i et roligt kvarter tæt på et kolonihaveområde.

Det er tydeligt at se, såvel ude som inde, at ejendommen løbende er vedligeholdt. Alt fremtræder i en rigtig pæn stand, og der er tilmed lavet nyt badeværelse i kælderen i 2015. Udenfor modtages I af en rødstensfacade med hvide detaljer og en tilknyttet garage.

Etagemeterne fordeler sig over et stueplan og en anvendelig kælder. Stueplanet rummer et godt soveafsnit med tre værelser og et stort badeværelse med både brus, spa og stort vaskearrangement. Køkkenet fra JKE Design med massere af skabs og bordplads samt en pyrolyseovn i en arbejdsvenlig højde og et amerikanerkøleskab. Rummet er arrangeret således, at I kan placere en spisekrog, men der kan samtidig nemt etableres et stort godt køkken-alrum.

Endelig afrundes stueplan af 2 stuer, der er opdelt af en skydedør, så spiseafsnit og sofaområde separeres. Spiseafsnittet kan desuden let inkluderes i køkkenet hvorfor køkken-alrumsløsningen er nem at etablere. I stuen er der desuden brændeovn og udgang til en stor hævet terrasse med udsigt over området og Hasle bakker.

Der er gulvvarme i begge badeværelser, køkkenet og stuen.

Kælderen er særdeles tør og anvendelig, og grundet den store frihøjde kommer der masser af lys ind. Her er egen indgang, et tekøkken og et badeværelse. Dertil kan I have værksted, mens de mange disponible rum giver jer et væld af potentiale.

Haven blev gennemrenoveret i 2008, og står flot hele året rundt. Her er der både plads til leg og boldspil i den dejlige sol dagen lang.Til dig med de grønne fingre finder du et dejligt drivhus, hvor kun fantasien sætter grænser. Tager I en tur rundt i haven, vil I opleve at haven rummer en masse plads til hyggeområder, og danner ramme om en god grillaften.

I er nær indkøbsmuligheder samt busforbindelser, og der er fritidsaktiviteter, daginstitution og hele tre kommunale skoler lige omkring jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Aarhus V

Hasle TorvAarhus StatsgymnasiumFakta i Aarhus VAarhus VAarhus VAarhus BSS

Aarhus V er bydelen i Aarhus for alle typer, børnefamilier, par, ældre ægtepar, singler. Her finder du både lejlighedsblokke, villakvarterer samt rækkehuse. Der er alt for enhver.

I Aarhus V er der skoler, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand.

Kvartererne i Aarhus V er Fuglebakken, Hasle, Herredsvang, Frydenlund, og Møllevangen. Dette område i Aarhus giver muligheder for både lejlighedskomplekser eller villaer og rækkehuse.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere