Hørretvej 25A, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 54 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1913/1986

Adresse

Hørretvej 25A, 1 8, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 948.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.078 kr.
  • Sagsnummer 2819
  • Boligareal 54 m²

Går du og drømmer om en lejlighed, hvor du kan flytte ind med det samme? Så glæder vi os hos Aarhus Mæglerne til at fremvise denne lejlighed for dig. Ejendommen er velplaceret i attraktive Mårslet. Fra første øjekast er man bevidst om, at bygningen gemmer på en masse historie. Der er tale om en gammel mølle fra 1913, der har været Mårslets store foderstofforening. I 1980’erne blev møllen solgt og omdannet til lejligheder.

Mårslet er en by tæt på Aarhus, der er i en rivende udvikling. Her er flere indkøbsmuligheder, multihal, skole, daginstitutioner og det er nemt at komme til og fra via Letbanen eller busforbindelser. Området er roligt og idyllisk af marker, skov og i kort køreafstand af gode badestrande i Ajstrup, Norsminde og Fløjstrup.

Du ankommer til lejlighedens entré, der fordeler det lyse badeværelset med bruseniche og resten af lejligheden, der rummer en stor stue i åben forbindelse med et helt nyetableret køkken. Samt et soveværelse med udsigt over ejendommens fælles grønne og private have. Der er en god rummelighed i hele lejligheden, der gør det nemt at indrette sig både med spise- og sofaafdeling samt et kontormiljø. Alt efter behov.

Lejligheden er for dig, der ønsker at bo i et skønt naturrigt område og som drømmer om at udfolde sig selv i naturen, hvad enten man er til lange gåture i skoven, svømme- og sejlture i havet eller blot nyder idyllen og roen. Lejligheden er også for dig, der drømmer om at bo tæt på Aarhus og alle dens muligheder, hvad enten det er kulturelle- eller uddannelsesmuligheder.

Har denne historiske ejendom og dejlige indflytningsklare lejlighed vakt din interesse, så book i dag en fremvisning. Vi hos Aarhus Mæglerne vil glæde os til at fremvise jer et skønt stykke af Mårslets historie for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 38 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 37 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 43 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere