Nørre Allé 42H, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig
Den perfekte studiebolig

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 31 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke C

Opført/Ombygget 1990

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Nørre Allé 42H, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.298.000 kr.
  • Udbetaling 65.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.160 kr.
  • Sagsnummer 2854
  • Boligareal 31 m²
Del denne bolig

Den perfekte studiebolig

Velkommen til det centrale Aarhus. 

På denne dejlige beliggenhed, i det centrale Aarhus er du tæt på midtbyen, Universitetet, offentlig transport, og dejlige parker. Du har altså det hele lige rundt om hjørnet. 

På Nørre Allé finder du et skønt og skjult område, som ligger ugeneret for enden af en lukket grusvej. Her ligger denne skønne lejlighed med en dejlig solrig fælles have. 

Lejligheden har et dejligt køkken, som er indrettet super godt, med indgang direkte til et hyggeligt afskærmet køkken. Her er der dejligt indrettet med store mørke gulvklinker, køleskab og komfur, samt masser af skabsplads. Herfra kan lejlighedens dejligt store  badeværelse tilgås. 

Stuen, som ligger i forlængelse af køkkenet, er et dejligt rummeligt rum. med flere mulighedder for at indrette sig. Der er et dejligt lysindfald igennem hele lejligheden, og man har fra værelset, udsigt ned over den hyggelige grus allé

Der medfølger ganske eksklusivt en parkeringsplads med til lejligheden. 

Dertil er der en god stor vaskekælder samt, et godt tremmerum til opbevaring i kælderen.

Alt i alt, er der her en helt fantastisk lejlighed, oplagt til den studerende. Kom og lad os vise dig lejligheden. Ring til Aarhus Mæglerne på 70707961, så vi kan booke en fremvisning. 

Lignende boliger

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere