Elgårdsminde 171, 8382 Hinnerup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
På en fremragende beliggenhed i Søften udbydes nu et lækkert rækkehus i skønne omgivelser og med en fabelagtig udsigt.

Boligtype Rækkehus

Boligareal 122 m²

Grundareal 173 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2016

Hent materiale

Adresse

Elgårdsminde 171, 8382 Hinnerup

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Sagsnummer 2867
  • Boligareal 122 m²
  • Grundareal 173 m²
  • Etager 2

På en fremragende beliggenhed i Søften udbydes nu et lækkert rækkehus i skønne omgivelser og med en fabelagtig udsigt.

Velkommen til et helt fantastisk område. Her er et super godt naboskab med en masse børnefamilier, rekreative områder, legepladser og skønne fællesarealer.

Huset på Elgårdsminde er indflytningsklart og er opført i rigtig gode materialer.

Ved ankomsten til huset bliver du budt velkommen med lys og en god rummelighed. Lige til venstre for dig, er der rigtig god plads til overtøj, sko og samtidig adgang til et gæstetoilet.

Allerede ved indgangen til køkken alrummet bliver du mødt af en masse lys der strømmer ind fra de store vinduesparter. Køkkenet er rigtig stort, og det er holdt i lyse og moderne materialer. Det er indrettet med mange skuffer og skabe, og det hænger rigtig fint sammen med stuen.

I stuen er der en skøn udsigt ud over området, og det er nemt at komme ud til terrassen og haven, som vender mod syd og vest, så solen er i haven det meste af dagen.

Yderligere byder stueplan på et flot gæstetoilet med væghængt toilet samt et disponibelt rum til opbevaring.

På 1. sal finder du husets store badeværelse. Her er installeret dobbeltbruser og af praktiske faciliteter er det værd at nævne at der her er vaskemaskine og tørretumbler. Der er også rigtig god plads til sortering af vasketøj, pusleplads eller hvad der ellers måtte ønskes.

Endvidere får du på 1. salen 3 gode værelser, hvoraf 2 af dem har udgang til en lækker altan/terrasse, og soveværelset rummer også et lækkert walk-in-closet.

Overalt i boligen er der gulvvarme, og huset er opført i vedligeholdelsesfrie materialer, således det er nemt at holde og hverdagen skal primært handle om at hygge sig, og nyde livet med familien, venner og naboer.

Det er nemt at komme til alle byens faciliteter. Det er først og fremmest tæt på skole og institutioner. Endvidere byder Søften/Hinnerup på mange forskellige indkøbsmuligheder, og det er hurtigt og nemt at komme med off. transport ind til Aarhus.

Til boligen er der desuden eget redskabsskur, som er isoleret og kan bruges til lidt opbevaring.. Alt i alt er det et super lækkert rækkehus med masser af lys og luft.

Kontakt Aarhus Mæglerne på tlf: 70 70 79 61, så booker vi en fremvisning og vi glæder os til at vise dig boligen og nærområdet.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 145 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 126 m²

Hinnerup

fodboldbane i Hinnerupcentrum i HinnerupHinnerup stationhaldum-hinnerup-skolehinnerup soehinnerup badet

Hinnerup er byen med masser af liv og nyudvikling – lige til børnefamilien. Byen har en velfungerende midtby med butikker – Bog og Ide, bank, Matas og Superbrugsen.

Hinnerup har gode skoler, børnehaver, dagplejeinstitutioner og tilbud om sportsaktiviteter. Julegaden med julelys på Fredensgade er Hinnerups mest populære attraktion i julen.

Det er en perfekt og familievenlig by, med indkøb, skole, daginstitution, apotek etc. Tag toget fra Hinnerup station og vær i Aarhus 16 minutter efter eller tag bussen til Aarhus.

Søften

soeften-stisystemRema 1000 SøftenSøften fodboldbanePræstemarkskolen i SøftenTennis baner i Søftensoeften skole

Søften er en fantastisk by ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder ind til Aarhus med bus og ca. 4 km ind til togstationen i Hinnerup og til lidt flere butikker uden at skulle helt ind til Aarhus.

Søften er i rivende udvikling med nyere områder for mere bebyggelse til børnefamilier eller andre, der ønsker en lidt mere stille hverdag. Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Er Søften byen, du er interesseret i, så kan byen tilbyde skole, daginstitution, indkøb, naturområder og aktivt lokalmiljø med diverse sommerfester osv.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere