Jadevej 44, 8541 Skødstrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Velholdt villa i ét plan – med dejlig have tæt på vand og skov

Boligtype Villa

Boligareal 108 m²

Grundareal 1000 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1967

Hent materiale

Adresse

Jadevej 44, 8541 Skødstrup

  • Ejendomstype Villa
  • Sagsnummer 2922
  • Boligareal 108 m²
  • Grundareal 1.000 m²
  • Garageareal 30 m²
  • Etager 1

Velholdt villa i ét plan – med dejlig have tæt på vand og skov

Drømmer I om at sætte jeres eget præg på en villa, hvor der er god plads til både børn og hobbyer? Drømmer I om at have naturen og vandet i kort afstand, men stadig ikke vil give afkald på byens muligheder? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne har fornøjelsen af at kunne fremvise jer Jadevej 44 i Skødstrup.

Skødstrup er en by 18 km nord for Aarhus, hvor I har alt, hvad I skal bruge til en velfungerende hverdag. Her er en god skole, flere daginstitutioner, lægehus, stort idrætscenter med masser af gode tilbud, flere indkøbsmuligheder og generelt er det en aktiv by, hvor udviklingen går stærkt. Letbanen, busser og motorvejsnettet gør det nemt for jer at komme til og fra Aarhus, og er ideelt for jer, der pendler.

Naturen i og omkring Skødstrup er skøn og for dig, der nyder at mountainbike er det kuperede område ideelt. Nærområdet er trygt og roligt. Søde og hjælpsomme naboer, hvor mange af dem er børnefamilier.

Villaen er placeret på en lukket villavej, hvor stisystemer omkranser nærområdet og kan fragte hele familien sikkert rundt til og fra ærinder.

I får her en skøn og velholdt villa, hvor planløsningen er ideel.

I ankommer i en lys entré, hvor der er god plads til familiens overtøj, der leder jer videre frem til en funktionel fordelingsgang, der fordeler villaens tre gode værelser samt et lyst og pænt badeværelse med kar. Vinkelstuen med udgang til villaens terrasse er rummelig og man kan nemt indrette sig med både sofa- og spiseafdeling.

Villaens køkken er lyst og rummeligt med spiseplads og et dejligt kig ud mod villavejen. I forbindelse med køkkenet findes et praktisk og funktionelt bryggers, hvor der er plads til familiens vaskemaskiner, indkøb og grovopbevaring.

Haven er et kapitel for sig selv og står utroligt smukt hele året igennem. Her kan I gå en lille tur i en velpasset have og i drivhuset. Eller I kan spille bold og nyde solen og den store grønne græsplæne.

Til huset hører der en garage.

Her er altså en villa, hvor mulighederne er mange. En villa, hvor der er masser af muligheder for jer at sætte jeres eget præg på. En villa, der ligger i naturens idyl og i et skønt nærområde. Har denne interessante villa vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde og til at fremvise den for jer. Ring og book en fremvisning allerede i dag.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 158 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 138 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 253 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Skødstrup

skoedstrup-skiltSkødstrup stationStrand ved SkødstrupSkødstrup skoleSkødstrup LægepraksisSkødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. Der er gode muligheder for at komme til Aarhus eller på motorvejen.

Skødstrup er i rivende udvikling med nye boligområder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og tog.

I Skødstrup kan du finde skole, daginstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere