Balskærvej 4, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Indflytningsklar étplansvilla til den store familie - i attraktive Malling

Boligtype Villa

Boligareal 165 m²

Grundareal 850 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2017

Hent materiale

Adresse

Balskærvej 4, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Sagsnummer 2945
  • Boligareal 165 m²
  • Grundareal 850 m²
  • Etager 1

Indflytningsklar étplansvilla til den store familie - i attraktive Malling

Drømmer I om en bolig, der ligger i et trygt og roligt nærområde, en bolig, hvor naturen og vandet er i cykel- og gåafstand? Så kig med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Balskærvej 4 i Malling.

Malling er en dejlig og attraktiv by at bosætte sig i tæt på Aarhus, Skanderborg og Odder. Her er en god skole, flere daginstitutioner, sportshal (BMI – Beder, Malling Idrætsforening), fitness, lægehus, bibliotek og flere indkøbsmuligheder. Altså alt, hvad en børnefamilie har brug for til en problemfri hverdag. Endvidere finder du Letbanen og busforbindelser i Malling, der let fragter dig til og fra Aarhus.

Nærområdet er præget af et godt naboskab og der er ”nabohjælp”. Her er der ikke langt til en legeaftale eller en kaffesnak for de voksne. Stisystemer i området fragter familiens mindste sikkert rundt fra skole og venner.

Når I ankommer til boligen vil I opleve, at alt er yderst velholdt og flot fra loft til gulv.

En stor og elegant entré kombineret med et rummeligt og funktionelt bryggers byder jer velkommen og fordeler resten af boligen. I har en stor og funktionel børneafdeling med 3 gode værelser og eget badeværelse med bruseniche samt en forældreafdeling, der indeholder et soveværelse med walk-in og et badeværelse med dobbelt bruseniche, hvilket både er praktisk og hyggeligt for store og små.

Tager I touren videre rundt bliver I mødt af villaens hjerterum, køkken/alrummet. Her har I et rum, der er højloftet, hvor børnene kan lave lektier, mens der kokkereres. Et rum, hvor venner og familie samles og der hygger sig i hinandens selskab. Derudover er køkkenet for jer, der sætter pris på luksus hårdehvidevarer og som sætter pris på det ekstra i form af sten bordplade, vinkøleskab, kaffestation og gode opbevaringsmuligheder samt et viktualierum. Lysindfaldet i både køkken/alrum og stue er skønt og naturen inviteres indenfor igennem de store panoramavinduer. Stuen er skøn og inviterer til mange afslappende stunder. Endvidere finder I gulvvarme i hele huset, der bidrager til et rart indeklima.

Den sydvendte have står flot hele året rundt og er yderst børnevenlig. Børnene har masser af god græsplæne at spille bold og lege på. Villaens terrasser er velplaceret og I har både morgen- og aftensol.

Endvidere hører der til boligen en stor carport og et skur med, samt et velindrettet loftsrum med gode opbevaringsmuligheder.

Alt i alt er denne villa for jer, der drømmer om god plads til hele jeres familie, for jer, der sætter pris på kvalitet og for jer, der ønsker at være tæt på Aarhus, Odder og Skanderborg, men som stadig ønsker et roligt og trygt nærområde. Boligen skal opleves, og vi hos Aarhus Mæglerne står klar til at fremvise den for jer. Book en fremvisning i dag.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 158 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 138 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 253 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden får letbanen et stop i Malling.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere