Skolelodden 44, 8530 Hjortshøj – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
God planløsning i idyllisk nærområde – med flot have

Boligtype Villa

Boligareal 138 m²

Grundareal 1059 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1978

Hent materiale

Adresse

Skolelodden 44, 8530 Hjortshøj

  • Ejendomstype Villa
  • Sagsnummer 2972
  • Boligareal 138 m²
  • Grundareal 1.059 m²
  • Etager 1

God planløsning i idyllisk nærområde – med flot have

Drømmer du og din familie om et hjem, hvor der er god plads til jer alle, og drømmer I om at flytte ud i naturens idylliske omgivelser? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne har fornøjelsen af at kunne fremvise jer Skolelodden 44 i Mejlby.

Mejlby er en lille hyggelig by, med et aktivt lokalmiljø, hvor du har mulighed for at tage del i flere fælles arrangementer – således rig mulighed for samvær med de andre borgere i byen. Indkøb er også at finde i Mejlby. Motorvejsnettet er 6 kilometer fra ejendommen og derfor ideelt for jer, der pendler. Aarhus er 20 km syd for Mejlby.

Nærområdet er roligt, og villaen er placeret på en lukket villavej, der gør det ideelt for jer med børn og jer, der ønsker fred og ro.

I får her en skøn og velholdt villa, hvor planløsningen er ideel. I er placeret blandt grønne marker og høje træer, så idyllen er helt i top.

I ankommer i en lys entré med et gæstetoilet på den ene side. Tager I touren videre rundt finder I et lys og velholdt køkken, hvor der er et dejligt kig ud til villavejen. Stuen er rummelig og inviterer naturen indenfor via store panoramavinduer. Fra stuen har I udgang til villaens stemningsfulde terrasse. Her er der kræset for hyggen og de perfekte rammer for mange gode sommeraftener.

Villaen har 4 gode værelser, hvilket er helt ideelt for børnefamilien eller for jer, der drømmer om hjemmekontor og aktivitetsrum. Endvidere finder I et stort badeværelse med kar og bruseniche samt et funktionelt bryggers.

Haven er et kapitel for sig selv og står utroligt smukt hele året igennem. Her kan I gå på opdagelse i blomster, bede og prøve kræfter med at gro planter i drivhuset.

Til huset hører der yderligere en stor carport med.

Her er altså en villa, der kan rumme hele familien. En villa, hvor der er masser af muligheder for at sætte jeres eget præg. En villa, der ligger i naturens idyl og i et skønt nærområde. Har denne interessante villa vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde og til at fremvise den for jer. Ring og book en fremvisning allerede i dag.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 158 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 253 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Hjortshøj

Fodbold HjortshøjDagli Brugsen HjortshøjHjortshøjhjortshoej-virupskolenHjortshøjHjortshøj

Hjortshøj er en hyggelig by tæt beliggende ved Lystrup ca. 14 km nord for Aarhus. Byen er ideel til par, der vil bosætte sig uden for Aarhus.

Hjortshøj udstråler landlig idyl med et godt foreningsliv. Du finder skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og aktivt lokalmiljø.

Derudover er der gode børnevenlige stisystemer til skole, børnehave eller fritidsaktiviteter. Det tager kun 20 minutter at komme ind til Aarhus i bil. Du kan også tage toget fra Hjortshøj station ind til Aarhus eller andre steder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere