Skovlundsvej 30, 8300 Odder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 173 m²

Grundareal 817 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke B

Opført/Ombygget 1964/1979

Adresse

Skovlundsvej 30, 8300 Odder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.598.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.017 kr.
  • Sagsnummer 2992
  • Boligareal 173 m²
  • Grundareal 817 m²
  • Etager 1

Nu udbydes denne store og flotte familiebolig med en attraktiv beliggenhed i Saksild hos Aarhus Mæglerne.

Denne energivenlige bolig har jordvarme og egne solceller på taget, hvilket tydeligt ses i det lave energiforbrug.

Boligen er beliggende i Saksild, der går for at have Danmarks skønneste strand, der med sit fine sand er yderst børnevenlig. Området er grønt med mange legepladser, stisystemer så familiens mindste tryg kan færdes til og fra skole. I Saksild finder I skole, daginstitution, idrætsanlæg, flere indkøbsmuligheder og alt, hvad en moderne børnefamilie skal bruge i en problemfri hverdag. Et skønt sted at bo for både voksne og børn, hvor sammenhold, nærvær og udvikling er en naturlig del af at være borger i Saksild. Odder ligger 5 min. kørsel fra ejendommen og her finder I gågade, Danmarks bedste Kvickly, Løvbjerg, grønthandler, pizzaria, Netto, Lidl og hvert år afholdes der Odder byfest. Derudover er boligen fortræffelig for folk der arbejder i Horsens, Skanderborg eller Aarhus.

Om sommeren blomstrer hele området op, og turister besøger området for at opleve Danmarks ældste minigolfbane, der sælger nogen af Danmarks bedste vaffelis, stranden og de små gård- og detailbutikker.

Oppe for enden af den lange indkørsel ligger villaen, der overalt fremtræder flot og vedholdt. Når I ankommer ledes I fra entreen ind i en stor fordelingsgang med et lyst og flot trægulv, der fordeler gæstetoilet, et flot badeværelse med bruseniche og et funktionelt bryggers med klinkegulv, hvor der er god plads til familiens vaskemaskiner og grov opbevaring. Endvidere fordeles 4 gode værelser så, hvad enten man drømmer om børneværelser, hjemmekontor eller noget helt tredje er rummene gode og lyse.

Tager I turen videre rundt finder I boligens hjerterum, en dejlig stue med skønt lysindfald. Her kan hele familien samles om pejsen, mens børnene leger og der nydes en afslappende stund. De store vinduespartier inviterer naturen og lyset indenfor, hvilket giver rummet en særlig karakter. I forlængelse af stuen har I et flot og velholdt INVITA køkken, hvor der er spiseplads, hvilket skaber en samhørighed, når der skal kokkereres og laves lektier i hverdagen.

Haven er velholdt og står flot hele året rundt. Her har I et flot kig ud mod grønne vidder og I kan se vandet fra haven og måske spotte Molslinjen, der sejler forbi. Solens gang kan følges rundt på villaens flotte terrasser af italienske klinker. Et smukt udemiljø.

Endvidere hører der til boligen carport og skur.

Dette skønne hus er perfekt for børnefamilien, der ønsker naturen, lokalmiljøet, og Aarhus omkring sig. Har huset vakt jeres interesse. Så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os meget til at vise jer denne skønne villa for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere