Strandparken 13, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot 3’er i ikoniske Strandparken – med altan og udsigt til vandet

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 70 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1935

Hent materiale

Adresse

Strandparken 13, ST th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2996
  • Boligareal 70 m²

Flot 3’er i ikoniske Strandparken – med altan og udsigt til vandet

Drømmer I om at bo i en unik arkitektegnet lejlighed centralt i Aarhus med udsigt over Aarhus bugten? Så har I chancen for at få fingrene i én af de flotte lejligheder i byggeriet Strandparken i Aarhus. Vi hos Aarhus Mæglerne står klar til at fremvise jer denne flotte og moderniserede lejlighed for jer.

Med denne attraktive beliggenhed i et roligt og grønt område på Frederiksbjerg har I Ingerslev Boulevard, Bruuns Galleri, Banegården, Jægergårdsgade, Skanseparken, Tangkrogen, Marselisborg lystbådehavn og Midtbyens handels- og kulturliv inden for kort afstand. Endvidere finder I daginstitutioner, skoler, svømmehal og fitness i nærområdet samt en masse detail- og delikatesseforretninger at gå på opdagelse i.

Lejligheden er placeret i en høj stueetage, hvor en flot entré byder jer indenfor til en funktionel planløsning, hvor der på denne ene side er plads til overtøjet, og hvor I på den anden side har lejlighedens lyse og rummelige badeværelse med bruseniche.

Hjerterummet er de to stuer en suite, hvor der er masser af god plads at indrette sig på både med sofa- og spiseområde eller anvende det som ekstra værelse alt efter behov. Her kan I nyde en afslappende stund og komme ned i gear i rolige Strandparken, mens det dejlige sollys i stuen varmer. Fra stuen er der udgang til lejlighedens altan, hvor der kan grilles og hygges sommeren igennem, mens I har havkig. Køkkenet er moderniseret og følger lejlighedens enkle og kvalitetsbevidste stil, hvor køkkenet er de perfekte rammer for hverdagsgastronomi. Endvidere finder I et flot soveværelse og I har fra alle vinduer i lejligheden udsigt til de grønne områder i Strandparken.

Til ejendommen følger der cykelkælder, vaskefaciliteter, tørrerum, værksted, opbevaringsrum og de mange grønne områder er fælles.

Har lejligheden vakt jeres interesse, hvad enten I er studerende, et par eller påtænker forældrekøb, så kunne denne ikoniske lejlighed meget vel være et godt bud med en sublim beliggenhed samt god udnyttelse af kvadratmeterne i grønne og rolige omgivelser.

Ring i dag til Aarhus Mæglerne og book en fremvisning. Vi glæder os til at vise lejligheden for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 54 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere