Møllegårdsparken 14, 8355 Solbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot étplansvilla med dejlig have velplaceret i Solbjerg – med søret

Boligtype Villa

Boligareal 130 m²

Grundareal 842 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke E

Opført/Ombygget 1970

Hent materiale

Adresse

Møllegårdsparken 14, 8355 Solbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2997
  • Boligareal 130 m²
  • Grundareal 842 m²
  • Etager 1

Flot étplansvilla med dejlig have velplaceret i Solbjerg – med søret

Her hos Aarhus Mæglerne er vi stolte af at kunne fremvise Møllegårdsparken 14 for Jer, der drømmer om en flot villa tæt på Solbjerg Sø, Aarhus og Skanderborg samt for Jer, der drømmer om et trygt naturrigt nærområde.

Solbjerg er en by 15 km syd for Aarhus. Området er i en hurtig og positiv udvikling. I byen finder I flere indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og et godt foreningsliv, hvor skolen, idrætscenteret og svømmehallen tiltrækker hele familien. Når fredagsmenuen skal bestilles har I flere pizzeriaer at vælge i mellem og når frisuren skal fikses kan I vælge i mellem byens 4 dygtige frisører. Yderligere har I Tranbjergcenteret få kilometer væk fra villaen, der byder på et væld af forretninger. Nærområdet består af en god blanding af børnefamilier og ældre, og ejendommen er velplaceret på en rolig villavej, der gør det helt trygt for familiens mindste at lege omkring på. Endvidere er der stisystemer til og fra skolen, så man med ro i sindet kan sende børnene ud på eventyr og en yderst velbesøgt hundeskov, hvor folk kommer for hyggeligt samvær for både familien og de firbenede.

Her får I en klassisk étplansvilla, hvor der i renoveringen er kræset for kvalitet og hyggelige løsninger. I bydes velkommen i en flot entré, der fordeler et flot og lyst badeværelse med bruseniche med inventar i et tidsløst design.

Køkken/alrummet er villaens leverum. Her får I et lyst og moderne køkken, hvor der er god plads for familien at samles på, mens der kokkeres, laves dagens lektier eller leges. I delvis åben forbindelse har I en flot og lys spisestue, hvor det er nemt at indrette sig med et stort spisebord, hvor der er plads til gæster og familie, eller det er muligt at anlægge endnu et værelse alt efter behov. I kan tage aftensmaden direkte med ud på villaens træterrasse, da der er direkte udgang fra køkken/alrummet.

Endvidere finder I et rummeligt og funktionelt bryggers, et stort og lyst soveværelse samt et dejligt hjerterum, stuen. Her kan I nyde en afslappende stund med udsigt til haven, mens I varmer jer på brændeovnen.

Villaens smukke udemiljø er et kapitel for sig selv med sin flotte hævede træterrasse, hvor morgensolen kan nydes med en kop kaffe, mens I nyder udsigten til Solbjerg Sø. På villaens modsatte flisebelagte terrasse kan lange sommeraftener og solrige dage nydes med grill og hyggeligt samvær. Rundt omkring i haven kan I gå på opdagelse i flotte bede med buske og træer og børnene kan spille bold og lege på den grønne plæne. Der følger søret med til villaen, så det er muligt at have en jolle liggende ved søen.

Har I hænderne skruet godt på, så vil I sikkert nyde boligens værksted og lukkede garage, hvor der er plads til alverdens værktøj og mekanik.

Her er altså en villa for Jer, der ønsker at bo midt i naturen, men som stadig ønsker at være tæt på byen. Har denne flotte indflytningsklare villa vakt Jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise denne spændende villa for Jer. Ring og book en fremvisning allerede i dag.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 117 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 179 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 123 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solbjerg

solbjerg bageriRema 1000 i SolbjergSkole i Solbjergsolbjerg gyngersolbjergSolbjerg sø

Solbjerg er en lille by tæt på Tranbjerg. Der sker mere udvikling i Solbjerg, som gør den attraktiv for børnefamilier.

Med nemme forbindelser til Aarhus er Solbjerg en populær by ca. 18-19 km sydvest for Aarhus. Byen har gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Solbjerg er perfekt til familier eller par, der ikke vil for langt væk fra Aarhus, da byen har god transportmulighed med bybus. Byen har skoler, daginstitution, svømmehal og skønne naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere