Hvedemarken 8, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn etplansvilla med god beliggenhed og god plads til hele familien

Boligtype Villa

Boligareal 140 m²

Grundareal 844 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1978/1995

Adresse

Hvedemarken 8, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3004
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 844 m²
  • Garageareal 40 m²
  • Etager 1

Skøn etplansvilla med god beliggenhed og god plads til hele familien

Drømmer I om et hjem, hvor der er plads til hele familien? Så glæder vi os hos Aarhus Mæglerne til at fremvise Hvedemarken 8 i Hørning for jer. Ejendommen er velplaceret i et roligt område, hvor der er stor legeplads og fodboldbane lige rundt om hjørnet. Endvidere er der skoler, daginstitutioner, bibliotek, legeland, indkøbsmuligheder og altså masser af aktiviteter for både børn, unge og ældre. Du er 18 min. fra Aarhus Centrum og 12 min. fra Skanderborg og du har motorvejsnettet 5 minutter hjemmefra. Så den perfekte beliggenhed for familien og pendleren.

I får her et skønt indflytningsklar étplanshus med separat børneafdeling, hvor du har 3 skønne og store værelser, hvor det ene af værelserne er med indbygget garderobeskab. Et dejligt lyst badeværelse med bruseniche i glas, som er oplagt for familier hvor teenager kan få sit eget bad/toilet og værelse og egen entre.

Villaen rummer også en skøn forældreafdeling, der består af et stort soveværelse, walk-in og et wellness badeværelse, der imponerer de fleste. Et skønt rum med fine opbevaringsdetaljer, spabad og stor bruseniche samt sauna – de skønneste rammer for selvforkælelse, tosomhed og afslapning. Her kan du på en kold vinterdag rigtig få varmen og komme ned i gear.

Villaens hjerterum er den store stue, der har åben forbindelse til et dejligt køkken/alrum. Her er direkte udgang til husets store og dejlige terrasse, hvor du kan nyde solen fra morgen til aften. Familiens mindste har masser af gulvplads til sjov og leg. Køkkenet, der fremstår lyst leder dig direkte ud til et stort og lyst bryggers, hvor der er god plads til familiens vaskemaskiner og hverdagsopbevaring. Fra bryggerset har du meget funktionelt direkte udgang til villaens store garage og værksted, hvilket gør at dagligdagens indkøb nemt klares uden at blive våd af det til tider ustabile danske vejr. Her er plads til opbevaring, bil og redskaber.

Villaen har fin entré, der byder dig velkommen ind i boligens leverum.

Boligen er opvarmet med fjernvarme gulvpaneler, så du har ingen radiatorer der hindrer indretningen.

Endvidere har du stor, lukket og privat have, hvor du har solens stråler fra morgen til aften. Her er god plads til legestativ, havemøbler og grill. En privat oase med egen sø med fisk, der er parat til mange hyggelige stunder for familie og venner.

Alt i alt er dette en skøn familievilla, der rummer mange muligheder for jer. Ring 70 70 79 61 for at booke en fremvisning. Vi glæder os hos Aarhus Mæglerne til at fremvise dette dejlige hjem for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 74 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere