Kirkebakken 21, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 234 m²

Grundareal 1182 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke C

Opført/Ombygget 1972/2003

Adresse

Kirkebakken 21, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.631 kr.
  • Sagsnummer 3018
  • Boligareal 234 m²
  • Grundareal 1.182 m²
  • Etager 2

Drømmer I om et sted, hvor der er masser af plads til jeres store familie? Så kig med her på Kirkebakken 21, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise denne flotte og rummelige villa for jer.

Huset er centralt beliggende i attraktive Beder. I gåafstand fra ejendommen finder i indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, legepladser og direkte forbindelse til Aarhus med bussen eller Letbanen. Familiens mindste kan trygt og sikkert bevæge sig rundt i Beder, til skole og til venner via stisystemerne, der fortsætter over i Vilhelmborgsskoven. Du har vandet og flere omkringliggende strande i cykelafstand, der både er et besøg værd sommer og vinter.

I bydes indenfor i en lys entré, hvor der på den ene side er et gæstetoilet. Herfra ledes I videre ind til boligens to store stuer i forlængelse af hinanden. Her kan familien samles og nyde en afslappende stund foran brændeovnen med et dejligt kig ud mod haven.

Køkkenet er et yderst funktionelt JKE køkken i et tidsløst design, hvor I på den ene side har bryggerset i forlængelse af køkkenet og på den anden side har direkte udgang til den ene af boligens to flisebelagte terrasser. – Meget praktisk ift. indkøb, vasketøj og når man ønsker at nyde aftensmaden udenfor.

Tager I touren videre rundt finder I en fordelingsgang, der fordeler stueplanets 3 gode værelser samt et stort badeværelse med både badekar og bruseniche.

1. salen rummer endnu to store og gode værelser og et opholdsrum. Mulighederne er her mange, hvad enten man drømmer om hjemmekontor, teenageafdeling, studio, bibliotek mfl.

Huset er omkranset af en dejlig og privat have og de to terrasser gør, at man kan følge solen fra den står op i øst til den går ned i vest. En grøn oase med buske, blomster og en god græsplæne for familiens yngste at lege på.

Endvidere stor carport, redskabsskur og et godt loftsrum.

Alt i alt er dette skønne hus for jer, der ønsker at have en storslået natur, et trygt og børnevenligt nærområde, men stadig Aarhus indenfor kort afstand. Et sted, hvor der er plads til jer alle.

Har boligen vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag og book en fremvisning. Vi glæder os meget til at vise jer dette skønne hjem.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere