Bjertrupvej 22, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
 Flot moderniseret villa med tag fra 2020 - dejlig have velplaceret i Hørning

Boligtype Villa

Boligareal 170 m²

Grundareal 780 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1960/1974

Hent materiale

Adresse

Bjertrupvej 22, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3025
  • Boligareal 170 m²
  • Grundareal 780 m²
  • Garageareal 30 m²
  • Etager 1

Flot moderniseret villa med tag fra 2020 - dejlig have velplaceret i Hørning

Her hos Aarhus Mæglerne er vi stolte af at kunne fremvise Bjertrupvej 22 i Hørning for jer, der drømmer om en moderniseret villa, hvor I finder en masse flotte og unikke detaljer, hvor der er plads til hele familien inde såvel som ude.

Hørning er en by Sydvest for Aarhus. Området er naturrigt og er i en hurtig og positiv udvikling. I byen finder I flere indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og et godt foreningsliv, hvor idrætscenteret tiltrækker hele familien. Infrastrukturen i Hørning er kanon, hvor tog, busser og motorvejstilkørselen let kan tage dig de 16 km ind til Aarhus eller 10 km til Skanderborg. Perfekt for jer, der pendler til og fra arbejde og familie.

Her får I en klassisk rødstensvilla, hvor der i renoveringen er kræset for kvalitet og spændende løsninger. I bydes velkommen i en flot entré, der fordeler et flot og lyst badeværelse med bruseniche med inventar i et tidsløst design.

Boligens gode planløsning udmunder sig i en god soveafdeling med tre store værelser samt et flot badeværelse med bruseniche og kar, hvor I kan nyde en slappende stund eller børnene kan lege.

Køkken/alrummet et villaens leverum. Her får I et lyst og moderne køkken, hvor der er god plads for familien at samles på, mens der kokkeres, laves dagens lektier eller leges. I delvis åben forbindelse har I smuk og rummelig stue med god plads at indrette sig på. Her kan I nyde det gode lysindfald via de store vinduespartier, der fremhæver stuens flotte trægulv.

Villaens smukke udemiljø er et kapitel for sig selv med sin flotte hævede træterrasse, hvor sommerens lange sommeraftener kan nydes med grill og hyggeligt samvær selv i regnvejr, da et stykke af terrassen er overdækket. Rundt omkring i haven kan I gå på opdagelse i flotte bede med buske, blomster og børnene kan spille bold og lege på den grønne plæne.

Har du hænderne skruet godt på, så vil du sikkert nyde boligens værksted og lukkede garage, hvor der er plads til alverdens værktøj og mekanik.

Her er altså en villa for jer, der ønsker at bo midt i naturen, men som stadig ønsker at være tæt på byen. Har denne flotte indflytningsklare villa vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde og til at fremvise denne spændende villa for jer. Ring og book en fremvisning allerede i dag.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 117 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 179 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 123 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønnere områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere