Koldkilde 101, 8520 Lystrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 135 m²

Grundareal 199 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2014

Adresse

Koldkilde 101, 8520 Lystrup

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.095 kr.
  • Sagsnummer 3031
  • Boligareal 135 m²
  • Grundareal 199 m²
  • Etager 2

Nu har I muligheden for at få fingrene i et smukt vedligeholdelsesfrit enderækkehus, der lige er til at flytte ind i. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af, at kunne fremvise Koldkilde 101 for jer. Koldkilde 101 er et kvalitetsrækkehus, hvor der ikke er sparet på de funktionelle løsninger og den gode beliggenhed i Elev ved Lystrup. Nærområdet er roligt og venligt og bærer præg af en god blanding af børnefamilier, par, enlige og pensionister. Fælles legepladser og et godt sammenhold på vejen, hvor man hilser på hinanden kendetegner forstaden.

Elev er en landsby nord for Aarhus, hvor I på 15 min. kommer til Aarhus C via bil, eller I kan nemt tage bussen eller Letbanen i Nye. Daginstitutioner, skole og en lokal moderne købmand finder I også i den hyggelige landsby, hvor familiens mindste trygt og sikkert kommer til og fra via stisystemer uden at skulle krydse veje. Der er en ny skole samt vuggestue og børnehave under opførelse.

Boligen er et moderne enderækkehus med flotte skiffer på facaden, der kræver minimal vedligehold. I ankommer i en flot og lys entré, der fordeler stueplanets toilet samt et bryggers, hvor der er god plads til familiens vaskemaskiner. Fra entreen ledes I ind til et moderne og lyst køkken med et dejligt kig ud mod vejen. I delvis åben forbindelse har I rækkehusets leverum. En stor vinkelstue, hvor lyset står smukt ind via store vinduespartier. Med udgang til terrasse og have er naturen en naturlig og integreret del af indretningen og en forlængelse af stuen. Her er masser af god plads for hele familien til at lege, hygge og nyde solen. Fra stuen har I et smukt kig ud mod grønne områder og en idyllisk omkringliggende natur.

1.salen rummer 4 store værelser samt et funktionelt badeværelse med bruseniche. Overalt i stueplanet er der gulvvarme samt på 1.salens badeværelse.

Endvidere hører der til boligen en carport til én bil, men der er plads til to parkerede biler i indkørslen. Et rummeligt skur til barnevogn, cykler eller redskaber samt en flisebelagt terrasse foran huset.

Boligen er for jer/dig, der ønsker at bo tæt på Aarhus Centrum, men som ønsker natur, et roligt og børnevenligt nærområde og som drømmer om en kvalitetsbolig med et minimum af vedligehold. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.
Vi glæder os meget til at fremvise Koldkilde 101 for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Lystrup

lystrup-skiltLystrup CentrumEgå EngsøStisystem LystrupElsted SkoleLystrup

Lystrup er en hyggelig og naturskøn by beliggende ca. 10-12 km nord for Aarhus. Det er byen med det hele til børnefamilien, par eller unge, der vil studere i Aarhus.

Lystrup har en fabelagtig udsigt over Aarhus bugten og en smuk natur ved Egå Engsø. Du kan nemt komme til og fra Aarhus. Motorvejen er tæt på, og der er gode transportmuligheder med bus.

Der er børnevenlige stisystemer til skole og børnehave samt rundt i kvartererne. Der er skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, restauranter, skønne naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere