Bredgade 60, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Nyopført byhus midt i Malling med træterrasse og dejlig have

Boligtype Villa

Boligareal 150 m²

Grundareal 318 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2020

Adresse

Bredgade 60, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3059
  • Boligareal 150 m²
  • Grundareal 318 m²
  • Etager 2

Nyopført byhus midt i Malling med træterrasse og dejlig have

Drømmer I om en bolig, der ligger i et trygt og roligt nærområde, en bolig hvor naturen og vandet er i cykel- og gåafstand, og hvor det hele er nyt og moderne? Så kig med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Bredgade 60 i Malling.

Malling er en dejlig og attraktiv by at bosætte sig i og ligger mellem Aarhus og Odder. Her er en god skole, flere daginstitutioner, sportshal (BMI – Beder, Malling Idrætsforening), biograf, lægehus, bibliotek og flere indkøbsmuligheder. Altså alt, hvad en børnefamilie har brug for til en problemfri hverdag. Endvidere finder du Letbanen og busforbindelser i Malling til både Odder og Aarhus.

Stisystemer i nærområdet fragter familiens mindste sikkert rundt fra skole og venner, og til de omkringliggende legepladser. I er tæt på Ajstrup strand, Fløjstrup skov samt Norsminde, der alle er et besøg værd hele året rundt.

En rummelig og lys entré byder jer velkommen, hvor der er masser af plads til familiens overtøj samt et stilrent gæstetoilet. Går I videre ind i villaen, mødes I af boligens store ”leverum”, der er det flotte køkken/alrum i delvis åben forbindelse til en rummelig og lys stue. Her inviteres naturen indenfor via de store vinduespartier. Stuen bliver automatisk forlænget i sommer halvåret, da der er direkte adgang til den solrige træterrasse, hvor grillaftener kan nydes med venner og familie. I stueplan findes desuden et godt værelse samt et funktionelt bryggers.

Førstesalen byder på et stort og flot repos med store vinduespartier og en skøn udsigt over Malling. Her kan I nemt indrette jer med tv-stue, multirum, legerum eller lignende alt efter, hvad jeres behov byder på. I finder yderligere to gode værelser og et flot badeværelse med bruseniche.

Haven er hyggelig og rummer den flotte og private træterrasse, så solen kan nydes hele dagen. Haven står flot hele året, men om sommeren blomstrer det hele op, og I kan gå på opdagelse, mens børnene leger på den store græsplæne.

Alt i alt er denne villa for jer, der drømmer om en indflytningsklar villa, hvor vedligeholdelse er på et minimum og for jer, der ønsker at være tæt på Aarhus og Odder, men som stadig ønsker et roligt og trygt nærområde. Boligen skal opleves, og vi hos Aarhus Mæglerne står klar til at fremvise den for jer. Book en fremvisning i dag.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 74 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere